Vraag & Antwoord

Anders (software)

Uitzending gemist opnemen op HD?

Anoniem
canonboy
4 antwoorden
 • Is het mogelijk om vanaf de site "uitzending gemist" iets op te nemen op de harde schijf van de PC en indien dat kan, hoe doe je dat?

  Groet Rob
 • Ja, dat moet mogelijk zijn. Enige tijd geleden heb ik (op verzoek van een nog digibetere kennis) een programma van de Vlaamse TV (Canvas) opgenomen met een gratis progje dat zeer beperkte tijd gratis was. Ik heb er in het forum een vraag over gesteld, en je zou het zelf moeten kunnen vinden als je een zoek-actie op f.j.stols doet. Met de maker van het progje in België uitvoerig gemaild i.v.m. onduidelijkheden en moeilijkheden met het progje. Uiteindelijk is het wel gelukt.
 • hier kom je in dat programma:
  http://rsolution.be/rtube
  en het draadje:
  http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=218960&highlight=
  zoals gezegd: het was een heel gedoe. Vooral handig als je een aantal (eventueel tijdelijke) emailadressen hebt, omdat er nog wel eens iets mis gaat, en de geldigheids-duur snel verstrijkt als jet het gratis wilt doen.
 • heb zulks al een tijdje niet meer nodig gehad, maar een jaar of twee geleden kon freecorder (in mijn herinnering) alles vastleggen.
  wellicht is meer aanbod, dat kan je met zoektermen > opnemen uitzending gemist < of >record streaming< door google laten uitzoeken.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.