Vraag & Antwoord

Anders (software)

Firefox Statusrapport

Anoniem
Abraham54
3 antwoorden
  • Ik heb met interesse het nieuwe Firefox Statusrapport bekeken. Dit is een in de browser te openen pagina met allerlei informatie over het functioneren van het programma. Maar volgens mij werkt dit niet helemaal goed. Zo staat er bijvoorbeeld altijd dat ik 307 bookmarks heb, terwijl ik er ook minder en meer heb gehad. En de 'tijd geopend deze maand' staat op 439810 minuten. Dat is ruim meer dan 7000 uur! Dit kan toch niet kloppen?
  • Bij mij staat "Bij deze maand" een "tijd geopend" op 143 minuten.
    Daarboven staat vermoedelijk de totaaltijd welke ik Firefox al gebruik op 465063 min
  • Na je antwoord heb ik nog eens gekeken en nu staat er bij 'Deze maand' ineens 214 minuten, terwijl het al die tijd een erg hoog getal is geweest… Vreemd dat het nu wel goed lijkt te zijn. Dat hoge getal bij de 'Belangrijke statistieken' zal dan wel het totale aantal minuten zijn dat ik Firefox gebruik op de laptop die ik momenteel heb. Dat is wel veel, meer dan 7000 uur! Waar in de bestanden van het programma wordt zoiets bijgehouden? En waarom eigenlijk?

    Blijft over dat er bij 'Belangrijke statistieken' nog steeds staat dat ik 307 bookmarks heb. Maar het zijn er in werkelijkheid minder. Denk je dat dit met de synchronisatie-opties te maken heeft, dat eerst ook mijn andere computer gesynchroniseert moet zijn?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.