Vraag & Antwoord

Anders (software)

Toetsenbord werkt niet meer in sandboxie

Anoniem
HankPiano
2 antwoorden
  • Om mij volstrekt onduidelijke redenen doet m'n toetsenbord het plotseling niet meer als ik Firefox of Windows Explorer opstart binnen sandboxie. Kan nergens een oplossing vinden. Het rare is dat ik verder niets aan m'n systeem veranderd heb waardoor het gekomen kan zijn, niet dat ik weet tenminste. Zijn er hier mensen die sandboxie ook gebruiken en een idee hebben waar ik een oplossing kan vinden? Ik heb de laatste versie al eens gedeïnstalleerd, met alle instellingen, en een nieuwe geïnstalleerd, verandert niets, toetsenbord blijft onbruikbaar, doet gewoon niets.
  • Na wat zoekwerk [i:c2ef650630]lijkt het erop[/i:c2ef650630] dat het een bug is in de nieuwste versie 3.1 van KeyScrambler (KS) en niet zozeer een probleem in Sandboxie (SB): als ik zowel SB als KS deïnstalleer en daarna SB opnieuw installeer doet m'n toetsenbord het gewoon in Firefox (FF) binnen SB, maar na installatie van KS 3.1 weigert hij opnieuw de aanslagen te registreren in dezelfde omgeving. Versie 3.1 weer verwijderd en de op één na laatste versie 3.0 erop gezet en nu doet het toetsenbord het weer gewoon in FF binnen SB.
    Raar. 'k Zal eens verder kijken bij KS hoewel ze daar jammer genoeg geen forum hebben waar je zoiets kunt inbrengen. Misschien heeft iemand hier nog een idee?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.