Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

Betalen voor iTunes update ???

Anoniem
vuurtoren
3 antwoorden
  • Geachte lezer(s),

    Onlangs kreeg ik een e-mail van 'iTunes support (support.service@mail.com).
    met de volgende mededeling:

    —————————————————————————–

    Dear Apple Customer,

    To get back into your apple account, you'll need to confirm your account . It's easy: Click the link below to open a secure browser window. Confirm that you're the owner of the account and then follow the instructions.

    https://appleid.apple.com/confirm/OynS-uAtTw6W61X3oKA3PQ

    Before log in your account will be Confirmed, let us know right away.
    Reporting it is important because it helps us prevent fraudsters from stealing your information. Yours sincerely, apple .

    Thanks,
    The Apple Team

    Please do not reply to this email. It was sent from an email address that cannot accept incoming messages.
    ————————————————————————————–

    Dit bericht lijkt mij niet goed. Als je openstaande link opent worden er allerlei gegevens gevraagd mbt creditcards etc.
    Ik ben hier NIET op ingegaan. Is dit een valse e-mail? Je hoeft toch niet voor een apple-account te betalen>

    Groet,
    Johan Zijlstra
  • Fake!!!! kan je al zien aan e-mail adres, itunes is gratis
    Als ik jou was zou ik gelijk voor de zekerheid je pc of laptop maar even gaan scannen, openen van mailtjes met die gein kan al voor problemen zorgen
  • Als je twijfelt, typ dan altijd ZELF het adres in van betreffende site.

    Kom je dan niks geks tegen, dan was het phishing.

    Aan de url en emailadres kun je vaak al zien dat het nep is.

    Wat ook nog kan: vul gewoon wat in, klik op ok en kijk waar je dan naartoe gebracht wordt.
    100% dat dat de echte site is. Ook zo weet je zeker dat het oplichting is.

    En nog een tip, maar dat moet je willen: gebruik Gmail. Deze voorkomt zelf al dat je op de link kunt klikken.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.