Vraag & Antwoord

Anders (software)

Firefox: Couldn't load XPCOM

6 antwoorden
  • Na de melding om Firefox te upgraden naar een nieuwere versie (5.0.1), doet hij het niet meer. Ik krijg alleen nog de melding: Couldn't load XPCOM. Ben dus genoodzaakt om met IE te werken, zonder favorieten. Ik heb Win 7 64bit
  • Aanvulling: - enkele keren een systeemherstel gedaan: geen resultaat. - na nieuwe versie alleen enkele add-ons verwijderd zoals bijv. Delta toolbar.
  • Beste theplayer, De nieuwste versie is firefox 22
  • Firefox verwijderen via configuratiescherm, dan ff een cleaner de computer opschonen. Opnieuw herstarten, en dan weer installeren. http://www.mozilla.org/nl/firefox/fx/ tip als adons gebruiken X-mark, dan heb je altijd de bladwijzers er op staan.
  • en met die delta ben je klaar voor een actie met adwcleaner: http://www.bleepingcomputer.com/download/adwcleaner/
  • [quote:37b672fd80]De nieuwste versie is firefox 22[/quote:37b672fd80] Klopt! Sorry! [quote:37b672fd80]Firefox verwijderen via configuratiescherm, dan ff een cleaner de computer opschonen. Opnieuw herstarten, en dan weer installeren. http://www.mozilla.org/nl/firefox/fx/ tip als adons gebruiken X-mark, dan heb je altijd de bladwijzers er op staan.[/quote:37b672fd80] Ik heb eerst Firefox hernoemd als Firefox-old. Daarna nieuwe versie geïnstalleerd. Komt terug mét favorieten! Daarna hernoemde verwijderd. Loopt weer als een trein. Maar nog geen idee waar die melding vandaan kwam... [quote:37b672fd80]en met die delta ben je klaar voor een actie met adwcleaner: http://www.bleepingcomputer.com/download/adwcleaner/[/quote:37b672fd80] Delta en ook Yontoo had ik al verwijderd met CCleaner. Ik doe nog een check! Aan allen: hartelijk dank voor alle hulp! :wink: :wink:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.