Vraag & Antwoord

Anders (software)

De-installatie Aurora lukt niet

4 antwoorden
  • Aurora is kennelijk een Bèta-kloon of zo van Firefox. Ik haalde het op om het te bekijken, maar de-installatie lukt niet. Niet via de configuratie, niet met Revo en ook niet na enig zoeken in zij eigen meegeleverde uninstaller. Dan loopt de zaak zelfs enigszins vast. Duidelijk een Beta-versie, maar hoe kom ik er van af?
  • Ik gebruik al tijden Aurora en geen problemen met installeren gehad. En de updates worden wel gemeld, anders via Help bovenaan ff weer bijwerken. Heb via deze link geinstalleerd. http://www.mozilla.org/en-US/firefox/aurora/ Verwijderen volgens mij gewoon via de configuratischerm, en daarna ff de computer weer opnieuw opstarten.
  • van die website heb ik het ook opgehaald. Maar zoals ik al schreef: de-installeren lukt voor geen meter. Of het wel of niet goed bevalt was niet aan de orde.
  • Eigenlijk is Firefox Aurora nog geen bèta https://wiki.mozilla.org/Releases Als de de-installatie via Windows -welke versie?- configuratiescherm of Revo echt niet wil lukken, zou je kunnen checken of er iets bruikbaars staat in deze hyperlink [url=http://howto-uninstall.windowsuninstaller.org/how-to-completely-uninstall-aurora-wanna-learn-some-aurora-user-guidelines-before-remove-aurora/]Uninstall Firefox Aurora – How to delete software.[/url]

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.