Vraag & Antwoord

Anders (software)

HP printer 6510 her-installatie

Anoniem
f.j.stols
9 antwoorden
 • Een kennis heeft problemen met z'n HP printer. Aangezien we de oorzaak niet konden vinden besloten om software te de-installeren en opnieuw te installeren. Helaas heeft hij de cd niet meer (dat zie je wel vaker…) en haalde ik de software op bij HP (ongeveer 61 MB voor XP). De installatie verliep al niet zoals ik gewend was (o.a. pas later printer aansluiten is mij bekend ) maar het ding wordt sowieso niet herkend door de pc, wat we ook doen of bekijken. Uiteraard bij afdruk-opdracht gekeken of dit wel de voorkeur-printer is, en niet al die andere virtuele) We zijn nu bijna zo ver om een cd te bstellen, maar heeft iemand nog een suggestie?
 • Ik neem aan dat hij XP Home heeft? Zag op de site dat het daar geschikt voor is. Ook al geprobeerd alleen de driver te installeren?
  Zit hier wellicht een oplossing voor je tussen?

  https://www.google.nl/#bav=on.2,or.r_cp.r_qf.&fp=5085e32ad43eb5c2&q=hp+software+verwijderen.

  Succes.
 • Het lastige natuurlijk is dat ik niet steeds achter die PC+printer zit. Ook had ik al eens bedacht om Revo uninstaller er op los te laten. Ik moet dat even afwachten. Achteraf schieten je wel meer oplossingen te binnen, zoals systeemherstel. Dat deden we maar toen was ook de gedownloade .exe verdwenen! Maar die uninstall-software van HP lijkt me een goeie.
 • Probeer de "scrubber" bij HP op te halen, vaak het enige wat werkt om alles van de printer softwarematig te verwijderen.
 • voor die HP 6510 kan ik nu juist geen scrubber vinden! Wel tekenend dat HP dat soort aparte en moeizame uninstall progjes moet maken, maar daar geen reclame mee maakt.
  Ik zal daar nog eens beginnen met een algemene uninstall van Hp, vervolgens nog eens kijken met Revo en Ccleaner laten werken. Ook ga ik nog eens zoeken in het echte register naar HP, alvorens opnieuw te installeren.
  Als uiterste zou ik voor ¤ 15.– een cd met de software voor die printer kunnen aanschaffen. Voor je vrienden heb je wat over per slot.
 • Misschien heb je onderstaande info ook al gelezen maar bij deze de link:

  http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c02532579&tmp_task=setupCategory&cc=nl&dlc=nl&lc=nl&product=5058336#N205

  Als je hier op scrubber zoekt krijg je deze info: http://www8.hp.com/nl/nl/hp-search/search.html?nores=true&qt=HP%20Photosmart%206510%20e-alles-in-%C3%A9%C3%A9n%20printer%20-%20B211a%20%7C%20scrubber

  Dus misschien moet het toch op de wijze zoals in de eerste link staat.
  Succes.
 • Wat ik zelf zou doen is voor dat een bij hp een cd ging bestellen is om te kijken of de gedownloade software wel werkt op een andere pc of laptop en dan bij die pc / ;aptop kijken of de printer wel goed werkt.
 • http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareDescription.jsp?cc=us&prodSeriesId=3795309&prodNameId=3795313&taskId=135&swItem=mp-77759-2

  Probeer die eens of onderstaande.

  http://www.microsoft.com/business/nl-nl/Content/Paginas/article.aspx?cbcid=66#
 • Vanochtend was ik weer achter die pc. Blijkt dat de draadloze printer wèl geïnstalleerd is (zoals voorheen) maar niet de bedrade met USB. Tot dusverre lukte dat dus niet, en ik laat het maar zo.
  De printer op een andere pc aansluiten en installeren is dus voorlopig niet aan de orde, en/of een installatie-cd bestellen ook niet.
  Ik herinner mij echter dat ik bij mijzelf met een HP printer langere tijd geleden soortgelijke problemen gehad heb.
  In ieder geval: iedereen alweer bedankt voor adviezen/tijd/meedenken. Altijd leerzaam dit C!T forum. FJS

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.