Vraag & Antwoord

Anders (software)

Altijd de juiste tijd in Powerpoint

Anoniem
Mouse Interactive
5 antwoorden
 • Hoi,

  Ik heb voor Powerpoint een presentatie die continu draait en dus steeds weer overnieuw begint. Nou wil ik graag dat dan steeds op de begin dia de huidige tijd wordt getoond. Ik had het al geprobeerd via "Invoegen - Datum en tijd" maar dan wordt telkens de tijd getoond van toen de voorstellling gestart was. De tijd wordt dus niet continu bijgewerkt. Iemand misschien ideeën hoe ik dit kan oplossen (als het mogelijk is)?

 • Op de door jouw beschreven manier werkt het! MAar zorg dan wel dat je de optie 'Automatisch bijwerken (invoegen als veld)' hebt aangevinkt.
 • Ja, dat is nou juist het probleem. Automatisch bijwerken staat aangevinkt, maar de tijd en datum wordt bijgewerkt totdat de presentatie gestart wordt. Dus als een presentatie 3 dagen achterelkaar continu loopt, toont hij dus nog steeds de datum en tijd van 3 dagen terug. En ja, kijk…..dat is natuurlijk niet de bedoeling :-(

  Iemand anders nog ideeën?

 • Just a wild one, wat nu als je die presentatie omzet naar HTML, draait in IE en je zet met wat Javascript een real time clock in die pagina's. Das dan toch hetzelfde effect?

  mvrgroet Edmond

 • Macrootje?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.