Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

MS Word 97 spellingchecker vindt alles goed

PeBo
2 antwoorden
  • Ik heb in MS Word 97 (en Windows 98) alle mij bekende instellingen rond de spellingchecker aangepast (dus bijvoorbeeld ook de landinstelling en de toestenbordtaal van W98).

    De spellingchekcer vindt echter nog steeds alle onzin goed (echt alles!). Is er soms een of andere instelling of optie in MS Word 97 met een verwijzing naar een bestand met de standaardwoordenlijst o.i.d.?

  • Klinkt alsof je er bij alle documenten last van hebt. Als het 1 bestand was zou je nog het knopje "Opnieuw controleren" kunnen proberen… De taal van het toetsenbord zet je op NL, de taaleigenschap van het standaard-opmaakprofiel in Word zet je ook op NL. Je zet bij de opties de vinkjes aan "tijdens typen" en typt vervolgens wat (of forceer de rooie lijntjes met het dialoogvenster voor de spellingscontrole F7)

    De standaard- of een aangepaste woordenlijst lijkt me hier niet het probleem. Probeer eens je normal.dot te verversen: Word afsluiten, normal.dot hernoemen en Word opnieuw starten, maakt ie een nieuwe…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.