Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

e-mail adresssen automatisch in adresboek

Edmond Varwijk
6 antwoorden
 • In Outlook 2000 werd het e-mail adres van iemand aan wie ik een emailtje stuurde, automatisch in mijn adresboek opgenomen. In Outlook XP onder Windows XP krijg ik dat niet voor elkaar. Tips?
 • In outlook zit bij extra/opties/verzenden een vinkje waar je kunt aangeven of e-mailadressen automatisch opgenomen moeten worden in het adresboek.
  Rob
 • Sorry maar dat vinkje zie ik nergens. Ik heb Outlook 2002 versie 10.26 en nog wat.
 • Oeps sorry, heb het verkeerde programma bekeken. Ik dacht aan outlook express
  Heb zelf outlook 2000, outlook 2002 heb ik niet. Mijn exuces
  Groet
  Rob
 • Dit is inderdaad een vaag probleem, waarom die optie ineens ontbreekt. Ik heb wel een vermoeden waarom die gesneuveld is, maar zeker weten doe ik het niet.
  Nu vind ik de hele adresafhandeling in Outlook 2002 vaag en slecht voor elkaar. Het adresboek werkt prima, maar er zit een soort cache tussen die totaal onderzichtig is. Als je eenmaal een mailstuurt naar iemand (bijv. persoon@internet.nl) dan onthoudt hij dat. Type je echter, persoon@internet.Xl, dan onthoudt hij dat ook. Ook als mensen van mailadres veranderen, in het adresboek kun je het zo aanpassen maar op die info in de cache heb je weer geheel geen invloed. Ik ben nog bezig al mijn grieven hierover uit te werken en zo ver mogelijk op te lossen, maar tot heden erg weinig succes.

  mvrgroet Edmond
 • Maar kennelijk onthoudt jouw Outlook wel het adres. Bij mij niets van dat alles, mijn adresboek(e) blijft dus geheel leeg. Weet jij waar ik die optie kan vinden en instellen?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.