Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

Web - Mijn Homepage

Anoniem
cactus16
4 antwoorden
 • Ik ben in het bezit van een programma om webpagina's te maken (Web - Mijn Homepage)
  Mijn computer: windows 98 SE, internet explorer 5.5, om te doen werken met 5.5 heb ik web_2.2_ped_nl.exe moeten downloaden, en alles werkte perfect. Toen mijn computer wegens fouten is geformateerd en alles zoals hierboven is teruggeplaatst werkt het niet meer. zie hieronder. [img:cc9708d480]http://members.tripodnet.nl/eric_ottevaere1944/fout-web.jpg[/img:cc9708d480].
  Wat is er foutgegaan?
  Wie kan mij hiermee helpen?
  Dank bij voorbaat
  :smile: :smile: :smile:
 • Het programma eerst verwijderen, register controleren of er niks is blijven hangen en dan opnieuw het programma installeren.
  Weet niet zeker of het werkt, maar probeer het zou ik zeggen. :smile: • Ik heb reeds het programma verwijderd, register gecontroleerd of er niks is blijven hangen en dan opnieuw het programma geinstalleerd. Het mocht niet baten.
  Ik heb reeds geschreven naar fabrikant, dit is het antwoord: [b:fb73e6a88b]Geachte heer/mevrouw,

  Het programma is geschikt voor de besturingsystemen die op de doos staan vermeld, hier staat Windows XP niet bij. Wij kunnen en mogen u dus niet garanderen dat het programma werkt onder Windows XP.
  Dit programma vereist Internet Explorer 5.0, als u gebruikt maakt van een hogere versie kan dit problemen veroorzaken.
  Wij raden u daarom aan om gebruik te maken van de Internet Explorer die op de cd-rom staat.

  Met vriendelijke groet,

  Denda Multimedia.[/b:fb73e6a88b]

  Ik werk met windows 98 SE en internet explorer 5.5, om dit te doen werken, moest ik [b:fb73e6a88b]web_2.2_ped_nl.exe[/b:fb73e6a88b] dpwnloaden en alles werkte perfect. Wat er is misgegaan weet ik echt niet.
  Dank bij voorbaat

 • Er vanuitgaande dat je weer EN IE 5.5 geinstalleerd hebt EN de patch vraag ik me af of er in het programma wellicht nog ergens iets ingesteld moest worden?
  Deed je dat de vorige keer ook?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.