Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

NAV2002 Pop-up venster bij scannen E-Mail

one_234
7 antwoorden
 • Hallo Allen,

  Ik heb een "probleem" met Norton Antivirus 2002.

  Ik heb een netwerk met meerdere pc die ook wel eens een e-mailtje sturen.

  Als iemand vanuit het netwerk een e-mail stuurt krijg ik iedere keer een pop-up venster met de scan status.

  Zeer vervelend dus.

  Weet iemand hoe ik dit uit kan zetten???? Ik heb al bij de opties gekeken en daar kon ik niks over het pop-up venster vinden…

  Alvast bedankt.
 • Toch bij opties kijken:Email scannen, het vinkje bij uitgaande email weg halen.
 • Nope. Ik heb dit pakket gerecenseerd en vond het een absolute dikke min, hoe verzin je zoiets!!! Bij iedere mail telkens zo een venster dat ook nog eens midden overal voor gaat staan. Ik heb toen SYmantec gevraagd waard eoptie zat dit uit te schakelen, en die is er niet.

  Ik vind de oplossing hiervoor, het uitzetten van de scan op uitgaande mail, geen optie. Scan van uitgaande mail is juist erg handig gezien de praktijken van virussen als IloveYou en Kournikova. Het kan denk ik een net zo grote rol spelen bij de voorkoming van de verspreiding van virussen als het scannen van ingaande mail. Dus ik zou em zeker niet uitzetten.

  Ik zal nog eens een mail naar Symantec sturen. Mogelijk weten ze een methode of reghack.

  groetjes Edmond die meelijdt
 • Ik vind het idd geen goed idee om het scannen van uitgaande meel uit te zetten…. Er is wel ergens anders op dit forum besproken dat als je inkomende meel en auto-protect hebt aanstaan dat het bijna geen kwaad kan… Maar beter save then sorry..

  Mijn mening is hoe vaker je scanned hoe beter.

  Edmond: Als je een meeltje wil sturen naar Symantec heel graag… Ik w8 nu nog steeds op antwoord. Misschien als je het namens CT doet dat het wat sneller gaat…..
 • Antwoord ontvangen van Symantec:

  Op dit moment is er nog geen mogelijkheid om deze melding uit te zetten, wel kun je de Window die verschijnt minimaliseren.

  Er wordt hard gewerkt aan een patch van Norton AntiVirus waarin o.a. een
  optie toegevoegd zal
  worden om dit Window uit te kunnen zetten.

  —————–

  Zodra men de patch klaar heeft laat men het mij weten. Ik zal het dan hier melden.

  groetjes Edmond

 • Nog nix nieuws dus….

  In ieder geval bedankt voor de snelle reactie…. (Ik w8 nog steeds)
 • Vandaag maar even nagevraagd, en zoals het er nu ONDER VOORBEHOUD uitziet volgens Symantec, komt de patch voor de engelse versies op 28 februari en voor de Nederlandstalige versie op 26 maart.

  Hopelijk halen ze die data.

  mvrgroet Edmond

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.