Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

Kan geen ''setup'' bestand vinden na unzippen...

Anoniem
Sandy
8 antwoorden
 • Heb een vrij groot programma gedownload (108 MB, 5 uur online via normale telefoonlijn)Heb het geheel geunzipped en kom de volgende bestanden tegen: risciso.nfo en nog 7 bestanden oplopend van 00 tot 07 :rscecc5p.r00 tot rscecc5p.r006
  Nergens een install of setup te bekennen.
  Wat moet ik doen?
  Groet
 • hmmm…klinkt als de nodige illegale rommel, waar ik geen voorstander van ben. Maar ja, tot het tegendeel is bewezen:

  probeer het eens met winrar. Begin bij de laagste *.r00 of *.r01 file. Als het goed is, en alle overige files staan ook in dezelfde directory, pakt winrar alles zelf uit.

  Cheers,

  dutch
 • Heb je al in het NFO bestand gekeken. Open dit in bijvoorbeeld notepad. Meestal staat hier aangegeven wat je moet doen.
 • Het zijn inderdaad gewoon RAR files, ff WinRAR downloaden dus en rechtermuisklik op het bestand wat eindigt op .RAR
  Kiezen voor "Extract Here" en hij pakt alle oplopende files uit…
 • Tja, ben er nog niet uit: heb winrar gedownload en het file ''geunwinrared''. Krijg dan weer 6 winrar-files met exact dezelfde naam en exact dezelfde hoeveelheid inhoud (rscecc5p / 14.3MB).Als ik zo'n file weer ga winrarren krijg ik 3 bestanden: een ''cue'', een ''bin'' en een ''SFV''-bestand, waar ik vervolgens ook niks mee kan.Winrar ik het volgende bestand, krijg ik de melding dat het bestand reeds bestaat en of ik het maar wil overwriten. Dit evenzo met het volgende bestand enzovoort enzovoort.
  Computers en alle gekkigheid eromheen houden je wel van de straat af.
  Als iemand het weet, graag…,en weestgegroet
 • Cue en BIN dat zijn bestanden die je nodig hebt om een cd te branden. Het is dus een image dat er uit die illegale RAR's is gekomen. Volgens mij kan Nero met deze bestanden wel overweg.

  mvrgroet Edmond
 • Cue en bin files zijn volgens mijn weten om psx-games of m.a.w. playstationgames te branden en dat kan je inderdaad met Nero doen wat je op kazaa kan vinden (ook nederlandstalig).Als je het hebt kies dan nieuwe cd compileren dan voor andere cd instellingen , daarna cd van beeldbestand maken en wanneer de kader verschijnd kies je bij bestandstype "alle bestanden" .Selecteer de cue file en dan branden maar zoals ik al zei ga je waarschijnlijk een playstation game krijgen
 • Kom je weer aan met die psx-games?!? Onzin, Bin en Cue files zijn gewoon image-bestanden en kunnen van alles in zich bergen. De extensie *.bin is gewoon van het programma CrwWin waarmee deze image kunnen worden gebrandt op cd naar 'normale' bestanden.

  Je bent dus op de goede weg. Brandt het *.bin bestand dus met Nero of met Cdrwin en je hebt eindelijk je lang verwachte cd!

  Suc6!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.