Vraag & Antwoord

Anders (software)

Internet kostenteller, wie heeft er ervaring mee?

Anoniem
None
10 antwoorden
 • Ik wil een programmaatje installeren dat de kosten van mijn inbelverbinding bijhoudt.
  Ik weet dat er een dergelijk programma gedownload kan worden van KPN.nl, maar ik vroeg me af of er misschien ook alternatieven zijn die bijv. gemakkelijker in het gebruik zijn.
  Wat is het beste proggie voor dit doel?
 • Ik heb pas ergens zitten lezen dat die internet teller niet betrouwbaar is. In zo verre niet betrouwbaar, als het is om bijv kinderen in de gaten te houden. Het schijnt dat het programma makkelijk is te omzeilen.
 • Dat is niet zo erg. Het programmaatje dient om me tegen mezelf te beschermen :wink:
 • Toen ik nog telefoon internet had (heb sinds kort kabelinternet :smile: ) had ik ook de kostenteller van KPN. Op zich is het wel een goed programmaatje en zit het redelijk goed in elkaar. Alleen ik had het probleem dat ie soms kosten dubbel telde (dus stond in het overzicht soms twee keer dezelfde dag en tijd precies het zelfde gerekend). Dat was beetje irritant, maar gelukkig gebeurde dat maar heel soms.
 • Volgens mij kun je het prima gebruiken, zelfs als het niet waterdicht is (is het volgens mij wel redelijk, ik hoor bij mijn zussen de kids altijd klagen dat het tegoed op is en die hakken er anders echt wel een gat in), alleen is de laatste versie zo schijnt het niet compatible met WWindows XP. Een oudere versie schijnt dat wel te zijn, dus als je de nieuwste download en installeert en die werkt niet, probeer dan nog eens ergens een oude te vinden.

  groetjes Edmond
 • Telcost Pro of Telcost2000…. http://www.winsoft98.com
 • timeup werkt ook perfect.

  http://www.timeupsoft.com/Dutch/index.htm

  met nog heel veel extra handige opties.
 • Zoek eens naar Telcost. Gebruikte ik vaak toen ik nog via telefoonlijn bezig was.
 • Modem Logger werkt ook wel aardig,je moet wel ff wat klooien met de kosten voor NL (die waren niet helemaal up-to-date) 1/2 jaar geleden.
 • [quote:27ea39205f]
  Op 09-02-2002 14:48, schreef Edmond Varwijk:
  Volgens mij kun je het prima gebruiken, zelfs als het niet waterdicht is (is het volgens mij wel redelijk, ik hoor bij mijn zussen de kids altijd klagen dat het tegoed op is en die hakken er anders echt wel een gat in), alleen is de laatste versie zo schijnt het niet compatible met WWindows XP. Een oudere versie schijnt dat wel te zijn, dus als je de nieuwste download en installeert en die werkt niet, probeer dan nog eens ergens een oude te vinden.

  groetjes Edmond
  [/quote:27ea39205f]

  Moet je eens tegen je neefjes en nichtjes zeggen dat als ze meer willen internetten, de pc even moeten resetten. :grin: :grin: :grin: Dan telt het programma de niet wat hij zou moeten tellen. :grin: :grin: :grin:

  _________________

  We mogen hier geen plaatjes in de sig meer, maar gelukkig hebben we de foto's nog!

  [ Dit Bericht is bewerkt door: Dilbert op 2002-02-14 16:09 ]

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.