Vraag & Antwoord

Anders (software)

Java in IE6

Anoniem
D
10 antwoorden
 • Volgens mij werkt Java in IE6 niet goed. Telkens als ik op een site kom en een schermpje wil openen dat geschreven is in Java, opent IE6 het niet. Java staat wel gewoon aan in de opties van IE.
  Weet iemand hoe dit kan? En vooral: hoe zet ik het goed, zodat de schermpjes wel openen?
 • geloof dat IE 6 standaard geen java ondersteunt was iets van "ruzie" tussen Bill en (dacht) SUN

  Effe alles onder internetopties op standaard zetten, dan effe een site opzoeken die de java virtual machine installeert en wellicht werk het weer ( als je bv naar http://www.mordax.nl gaat komt automatisch de vraag of je de JavaVM wil downloaden)
 • Of even naar SUN Microsystems http://www.sun.com :wink:
 • Als ik bijv. naar http://www.hallmark.nl/kvm/bottomframe_ecards_keuze.asp?m=96 ga, zou ik als ik op een soort klik, een nieuw schermpje moeten krijgen met een paar kaarten. Dit krijg ik niet! Hoe kan dat dan??
 • heb je het voorgaande wel geprobeerd wat dilbert en crazy J aandroegen? Altijd wel even vermelden, is wel zo duidelijk!
 • Ik heb alles op standaard gezet, en Virtual Machine staat er gewoon op. Op Mordax.nl kan ik gewoon de testen doen, dat werkt goed. Java doet het wel gedeeltelijk goed, maar extra schermpjes die door Java geopend zouden moeten worden, openen niet bij mij.
  Op Sun.com heb ik de java plugin gedowload, maar nog steeds geen resultaat, de extra schermpjes openen nog steeds niet?!


  [ Dit Bericht is bewerkt door: D op 2002-02-11 12:00 ]
 • probeer IE repair eens

  start uitvoeren "msinfo32" ok
  extra - reparatie programma voor IE
 • Ik heb uit ellende maar weer IE6 verwijderd en IE 5.5 teruggezet. Ik kon geen reparatie uitvoeren omdat ik Service Pack2 op Windows 2000 had gezet, die moest ik eerst verwijderen wilde ik IE6 kunnen verwijderen…
  Maar met IE 5.5 werkt alles prima..
 • Ik heb een gelijksoortig probleem, maar uitsluitend bij online girotellen: bij 'versturen' krijg ik een melding, dat de java applet niet kan worden geïnitialiseerd. Ik heb de vm van sun geïnstaleerd en ook nog eens de ms javavm. De postbankhelpdesk heeft mij geadviseerd ie5.5 ipv ie6.0 te installeren, maar is dit echt de beste manier? Wie helpt?
 • Ik heb nu hetzelfde weer, maar nu met IE5.5… Het lijkt wel alsof hij het een tijdje wel doet en dan ineens weer niet. Maar nu heb ik geprobeerd IE5.5 te verwijderen en IE5 te gebruiken, maar ook hierin werkt het niet.
  Het stomme is dat Java (-script?) het zelf wel doet, maar alleen het commando "open popup" werkt niet… zodat ik dus de site van Hallmark niet meer kan bezoeken (geen kaarten meer kan sturen).
  Wie weet raad?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.