Vraag & Antwoord

Anders (software)

cd kopieren bit-to-bit

6 antwoorden
  • ik heb ergens gelezen dat het met een bepaald programma (nero?) mogelijk is bit-to-bit copys te maken van een cd en zo aangebrachte beveiligingen te omzeilen. Is het inderdaad nero of is het een ander programma? wie helpt me uit de brand(er)
  • Ik weet niet of het wel toegestaan is hier antwoord op te geven op het forum...
  • [quote:12a85eaf95] Op 18-02-2002 15:48, schreef Hipapipa: Ik weet niet of het wel toegestaan is hier antwoord op te geven op het forum... [/quote:12a85eaf95] Tuurlijk mag dat. Het is toegestaan om 1 reservekopie voor eigen gebruik te maken. En ook al zou het programma nodig zijn voor illegale doeleinden dan mag het nog, alleen links naar sites met illegale software etc. mag niet. Het programma wat haver zoekt heet trouwens CloneCD. _________________ Een computer zonder windows is als een vis zonder fiets. ( _/ ) (='.'=) (&quot;)_(&quot;) <font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: Supersnail op 2002-02-18 20:57 ]</font>
  • niets meer aan toe te voegen. legale link :wink: http://home.t-online.de/home/CloneCD/download/SetupCloneCD.exe
  • Niet alles laat zich backuppen met CloneCD, zo lukt mij het spelletje Worms2 niet . Je schijnt naast CloneCD ook programmetje Perfectcopy nodig te hebben&gt;wie weet waar ik deze kan vinden. Vanzelfsprekend 1 backup maken voor eigen gebruik!
  • ik weet voorlopig voldoende. Alleen heb ik nu het probleem dat Clone CD niet mijn cd-writer herkent. Het is een jvc xr-w2010. Op de site van Clone CD wordt deze writer inderdaad niet ondersteund. Heeft iemand hier ervaring mee?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.