Vraag & Antwoord

Anders (software)

Werkt Partition Magic 7.0 bij HD 120 GB ?

5 antwoorden
  • Hoi, Kan er iemand vertellen of Partition Magic 7.0 onder windows XP een harde schijf van 120 GB kan opdelen in verschillende kleinere partities ? Volgens de winkel en verpakking kan dit slechts tot schijven van 80 GB.
  • ook bij powerquest op de website geven ze 80GB aan, even bellen met support raad ik aan en vraag om een schriftelijke bevestiging als je dit pakket nog wilt gaan aanschaffen, lijkt me sneu als ze wat beloven en het werkt dan niet, terugbrengen doen ze bij de winkel vaak moeilijk over....
  • Bedankt. Ik ben toch ook benieuwd of er iemand is die ervaring heeft met een 100 of 120 GB schijf en uit ervaring kan vertellen of het werkt.
  • Ik heb pas een nieuwe computer met een 100 gb harde schijf. Ik heb als eerste Partion Magic 7.0 erop gezet om inderdaad partities aan te maken. Dit ging probleemloos. Ook het programma is zeer gemakkelijk. Ik vind een harde schij van 100 gb wel erg groot vooral als er straks een hele boel sub directories aangemaakt zijn, je ziet dan door de bomen het bos niet meer.
  • Bedankt Darkeye. Is er nog iemand die ervaring heeft met een 120 GB schijf ? Weet iemand hoeveel partities het beste is voor zo'n schijf ? Hoe groter de partitie hoe meer ruimte je kwijt bent per (klein) filetje toch.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.