Vraag & Antwoord

Anders (software)

software hp scanjet 3300c voor xp

6 antwoorden
  • Ik ben in het bezit van een hp scanjet 3300 c De scanner werkt aleen met de standaard xp drivers allen maar een simpele scan maar ik kan niet de uitgebreide bijgeleverde software gebruiken is er iemand die de software voor deze scanner heeft die wel met xp werkt waar ik wel de uitgebreide mogelijkheden van de scanner kan gebruiken bij voorbaat alvast bedankt. ps: op de site van hp is deze niet aan wezig allen de drivers.
  • bedoel je dit ????? http://www.hp.com/cposupport/scanners/software/sj650en.exe.html (54.12Mb.)
  • [quote:7655695d7a] De scanner werkt aleen met de standaard xp drivers allen maar een simpele scan maar ik kan niet de uitgebreide bijgeleverde software gebruiken is er iemand die de software voor deze scanner heeft die wel met xp werkt waar ik wel de uitgebreide mogelijkheden van de scanner kan gebruiken bij voorbaat alvast bedankt. [/quote:7655695d7a] Een zin! :grin: Je scanner zal niet werken in XP. Keb zelf de 3200c. Om deze aan de praat te krijgen heb ik windows 98SE naast XP geinstalleerd.
  • Jazeker hebben ze het voor de 3300 Kijk hier maar en volg de links http://www.hp.com/cgi-bin/cposupport/get_doc.pl?SNI=hpscanjet728403&LC=scanners&Tfile=bps05330
  • Wil je het pakket nieuw hebben kan ook http://www.hp.com/cgi-bin/cposupport/swindex.pl?p=hpscanjet318408&l=en&c=MicrosoftWindowsXP Vergeet de taal niet te selecteren :lol:
  • Ik hoorde dat je in XP er verstandig aan doet om eerst (indien mogelijk) de software te installeren, en pas dan de hardware aan te sluiten. Het ging trouwens over scanners en digitale camera dus... Waarom dat moet zou ik niet weten, maar het is een gegeven en misschien ook op jou van toepassing. succes, Valk

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.