Vraag & Antwoord

Anders (software)

Bijlage in Outlook express 6

4 antwoorden
  • Ik kan in Outlook Express 6 geen ontvangen bijlagen in bijv. zip-bestanden meer open krijgen of opslaan omdat het programma zegt dat het een onveilige bestand is.Wat is hier aan de hand?(alle oude bijlagen zijn ook niet meer open te krijgen) Kan zelf wel bijlagen versturen naar ander emailadressen.
  • Volgens mij krijg je de standaard waarschuwing voor bepaalde bestandsformaten. Zoiets van: pas op deze bijlage kan virussen bevatten en vraagt of het van een betrouwbare bron afkomstig is. Die waarschuwing kan je evt. ook in datzelfde venster afzetten. Twijfel je? Dan kan je de mail openen en met je rechter muistoets de virusscanner erover laten gaan. Zijn ze schoon, dan kan je de bijlagen gewoon opslaan als bestandje of direct openen.
  • http://forum2.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?topic=50065&forum=11&6
  • Er is een spraakverwarring over Outlook 2002 en Outlook Express 6. De in het eerder bericht vermelde oplossing is voor Outlook 2002. In Outlook Express 6 moet je onder Extra > Opties > Beveiliging het vinkje weghalen bij "Opslaan of openen van bijlagen die mogelijk een virus bevatten niet toestaan"

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.