Vraag & Antwoord

Anders (software)

Office 2000 sluit zichzelf af.

Anoniem
BrigitteW
4 antwoorden
 • Sindskort heb ik kabelinternet en om dat uit te proberen heb ik de SP's van Office 2000 gedownload en geïnstalleerd. Maar wanneer ik nu een officeprogramma opstart, knippert de cursor even en sluit het programma zichzelf af. Wanneer ik Office herinstalleer helpt dat niet, maar verwijderen en opnieuw installeren wel. Heeft iemand enig idee hoe ik die SP's wel geïnstalleerd krijg zonder problemen?
 • Illegale versie met verkeerd serienummer.
 • Illegale kopie zou inderdaad kunnen. Microsoft is doende bepaalde checks in updates te bouwen die op het internet bekende serienummers uitschakelen en daarmee geinstalleerd software onbruikbaar maken. Maar volgens mij zit die techniek nog niet in de SP's voor Office 2000.

  Gebruik de zoekfunctie van het forum eens. Er zijn meerdere threads over dit onderwerp. Bijvoorbeeld een waarin verwezen wordt naar dit artikel in de Microsoft KB.

  OFF2000: Program Quits Immediately After Starting (Q224432):
  http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;EN-US;q224432

  Mvrgroet Edmond
 • OFF2000: Utility to Completely Remove Remaining Office CD1 Files and Registry Entries http://support.microsoft.com/support/kb/articles/Q239/9/38.asp

  OFF2000: Utility to Completely Remove Remaining Office CD2 Files http://support.microsoft.com/support/kb/articles/q247/6/74.asp

  (wellicht hebben je eigen acties andere problemen veroorzaakt)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.