Vraag & Antwoord

Anders (software)

*.ans extensie

4 antwoorden
  • Weet iemand wat voor type bestand met deze extensie is: *.ans ?? Is het een grafisch, geluid bestand??? Wie helpt me?
  • ik weet niet of 'ans' een geijkte extensie is, maar je kan elk bestand een 'ans' of wat dan ook extensie geven, alleen moet je dan later werken met 'openen met' om dit bestand te kunnen lezen. Vb. foto.jpg kan je hernoemen tot foto.ans, maar dan krijgt je programma het niet meer open. als je dan 'openen met' doet en je grafisch programma aanklikt, dan opent ie het wel. Let wel: mogelijk is het een existentie die wèl bij een bepaald programma hoort. (kan je nogal eens te weten komen door er in verkenner dubbel op te klikken: ofwel opent hij het dan met het betreffende programma, zo niet dan vraagt hij naar 'openen met'?
  • [quote:17afadc5ba] Weet iemand wat voor type bestand met deze extensie is: *.ans ?? [/quote:17afadc5ba] Volgens Word 2002 is het een tekstbestand met opmaak.
  • De extensie ANS voor platte tekstbestanden wordt niet meer gebruikt en is vervangen door de extensie TXT, dit staat iig op http://www.groeneweg.com/programma/leeskwa.html <font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: Proxy op 2002-03-15 10:10 ]</font>

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.