Vraag & Antwoord

Anders (software)

Insufficient memory melding bij virusscan?

Anoniem
atmaram
5 antwoorden
 • Zou kunnen. McAfee is niet het allerbeste produkt.
  Heb het zelf ook een tijd gebruikt,maar na een update draaide de boel niet meer.
  Ben na die tijd een uitermate tevreden Norton gebruiker.:smile:

  _________________
  Ronald

  [ Dit bericht is bewerkt door: Ronald© op 2002-04-08 08:44 ]
 • Ik gebruik Windows 98 SE.
  Ik krijg de melding tijdens het opstarten.
  Ik gebruikt geen ander anti-virusprogramma, en het is het enige anti-virusprogramma dat ooit op deze computer heeft gestaan!
  Zou het iets met het updaten van de virusscanner te maken kunnen hebben, dat had ik namelijk vrijdagochtend nog gedaan, vrijdagmiddag had ik problemen!
 • Als ik mijn computer opnieuw opstart was het vroeger zo dat McAfee versie 6 schijf C scande. Nu krijg ik een melding "Insufficient memory" Strike any key to continue (computer heeft 256 MB RAM). Verder lijkt de scanner wel te werken, maar de computer loopt wel vaak vast.
  Weet iemand wat hier aan de hand kan zijn?
 • Wat voor besturingssysteem gebruik je? Krijg je de ''unsufficient memory'' melding tijdens het starten van het systeem of daarna (tijdens het scannen) Gebruik je eventueel nog een ander antiviruspakket naast Mcafee? Of heb je onlangs nog een ander pakker gebruikt? Kortom: ik heb te weinig informatie om je ergens mee van dienst te kunnen zijn.
 • Ik sluit me bij Ronald aan. McAfee heeft inderdaad wel eens problemen bij het updaten van virusdefenities. Daarnaast is McAfee ook meer geschikt voor gebruik in een bedrijfsnetwerk dan thuis. McAfee veroorzaakt bovendien ook meer conflicten met andere programma's dan andere virusprogramma's. Ik beveel dan ook Norton Antivirus 2002 aan. Ik ben zelf ook uitermate tevreden over dit product. Bovendien zou ik niet direct een andere oorzaak kunnen bedenken voor het vastlopen dan een fout tijdens het updaten. Als er zich een fout voordoet tijdens het updaten doet heel het programma het vaak niet meer en zou je het opnieuw moeten installeren. Mijn advies dus: verwijder McAfee en installeer Norton Antivirus er dan gelijk achteraan.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.