Vraag & Antwoord

Anders (software)

Cursor verdwijnt tijdens het typen in Word.

Anoniem
Count Uilesnor
2 antwoorden
 • Een vraag die mij al jaren kwelt:

  Wanneer ik in Word typ, verdwijnt de knipperende cursor. D.w.z. dat knipperende streepje is er niet zolang ik typ, als ik stop is 'ie er weer wel. Dit kan ik veranderen door op de 'insert-toets' te drukken. De instelling voor Word is dan zodanig dat als ik typ op een plaats waar al letters staan, ik over de letters heen typ i.p.v. daar letters invoeg (oftewel OVR staat dan aan). Deze invoeginstelling wil ik niet.
  Mijn vraag:
  Die cursor die verdwijnt vind ik echt VERSCHRIKKELIJK :evil: :mad: irritant, ik wil die vermaledijde cursor in de gaten houden tijdens het typen, maar dit zonder dat ik mijn invoeginstellingen hoef te wijzigen.
  Weet iemand hoe ik dit kan doen?

  Het vreemde is dat het volgens mij eerst wel goed werkte, maar sinds gisteren opeens niet meer (dit weet ik niet zeker, want het is typisch zoiets dat je pas ziet als het anders is).

  P.S. Uiteraard heb ik de Helpfunctie al geraadpleegd, zoals gewoonlijk biedt dit echter geen uitkomst. Wat zou ik graag die irritante paperclip-animatie ruilen voor een completere help!

  _________________
  To me it would be an infinite satisfaction to believe that mankind will progress to such a pitch, that we should be looked back at as mere Barbarians. – Charles Darwin, 1860

  [ Dit bericht is bewerkt door: Count Uilesnor op 2002-04-09 14:40 ]
 • http://forum2.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?topic=32217&forum=11
  http://forum2.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?topic=31672&forum=11
  http://forum2.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?topic=31013&forum=11

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.