Vraag & Antwoord

Anders (software)

Norton Ghost 2002 en Windows XP

5 antwoorden
  • Hai! Bij de levering van mijn pc heb ik naast XP ook Ghost laten installeren. Misschien stom nu, maar ik krijg geen goede opstartdiskettes gemaakt met de Ghost Boot Wizard... Elke keer is er weer iets niet goed aan. Je moet met 'Get MSDOS in de boot wizard gebruik kunnen maken van MSDOS maar men is niet echt helder over welke versie en hoe... Hellup..
  • Het aanmaken van een bootdisk zou met de wizard geen problemen op moeten leveren hoor... Heb je wel een goede diskette gebruikt (niet een die wat defecten heeft ofzo :wink: )? Krijg je bepaalde foutmeldingen bij het aanmaken van de diskette? Wat werkt er niet?
  • Als je wilt stuur ik je er 1 op, in Zip.
  • Ik denk niet dat dat gaat werken ivm ondersteuning van cd-rom/cd-rw... Want een evt. brander moet goed ingesteld worden wil 'ie werken dacht ik :???:
  • Hay! wat zijn jullie snel... je kunt in de Ghost Boot Wizard kiezen voor PCDOS of MSDOS. Als je MSDOS kiest, moet je die files eerst invoeren met 'Get MSDOS'. Hiervoor moet je een flop met systeemfiles in de a: doen. Om die flop gaat het nou net. Onder welk systeem moet die gemaakt worden? Of is PCDOS onder XP en Ghost 2002 ook goed?? Gus wat is het toch lastig een probleem te verwoorden... Thanx!!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.