Vraag & Antwoord

Anders (software)

Pause, pause en nog eens pause!

Anoniem
None
7 antwoorden
 • Ik hoop dat iemand me hiermee kan helpen want ik zit met een zwaar irritant probleem dat al enige tijd speelt. Het probleem is dat mijn pc zo iedere 10 minuten een pause inlast van 11 seconden; het lijkt alsof ie hangt, maar na die 11 seconden loopt ie weer als een tiet. Ik dacht dat het een geheugenprobleem was en heb dus meer geheugen in de pc gezet. Mis! Dat was het dus niet. Ik heb al verschillende mensen gevraagd maar dat heeft nog geen uitkomst geboden. Kan iemand mij hiermee helpen?
 • Ha Elvis;
  druk tijdens zo'n pause eens een keer op
  ctrl-alt-del en kijk welk programma er dan actief is en na 11 seconden stopt. Dan zou je de boosdoener moeten hebben.
  Succes
 • Bedankt voor de reactie…maar de geboden oplossing werkt niet. Er kan tijdens die pauses niet op ctr-alt-del worden gedrukt (althans zonder directe response) Het takenschermpje verschijnt dus pas na de pause. Ik klooi zelf wel even verder maar als er een andere oplossing is hoor ik het graag, dat scheelt mij weer veel agressie!
 • Start anders eens in de veilige modus op om te kijken of het probleem zich dan ook voor doet. Is het ontstaan ervan ook niet te koppelen aan een programma of bijgeplaatste hardware?
 • Het lijkt er wel op dat je een programma hebt draaien dat elke 10 minuten iets gaat doen (backupje maken van wat bestanden ofoz). Misschien is het handig om op Ctr-Alt-Del te drukken en alle programma's die actief zijn op te schrijven. Post ze hier, dan kunnen we er wat over zeggen.

 • Alvast bedankt voor de reactie! Volgens mij ligt het hier inderdaad aan. Dit is een lijstje met alles dat draait (standaard):
  power saving
  explorer
  navapw32
  savenow
  loadqm
  msmsgs
  systray
  wmencagt

  ik hoop dat je hier iets mee kan…bvd

 • Ik weet niet of dit helpt maar loadqm is spyware dat msn megesser je er extra bij geeft. het is probleemloos te verwijderen

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.