Vraag & Antwoord

Anders (software)

Vraag over Outlook en Agenda.

Anoniem
Epic
5 antwoorden
 • Twee vragen:

  1. Ik wil graag een agenda op mijn computer. Momenteel gebruik ik de agenda van Works, dit bevalt wel, maar ik wil iets met net iets meer mogelijkheden. Zo staan er in deze agenda bijvoorbeeld geen weeknummers, moet ik er soms nog een kalender bij gaan pakken :sad: . Weet iemand een programma? Klopt het dat er in de Office-versie van Outlook een agenda zit en (zo ja) heeft deze meer mogelijkheden dan de Works-agenda?

  2. Ik gebruik Outlook (express). Is het mogelijk om adressen te blokkeren vanuit dit programma? Momenteel moet ik daarvoor naar mijn hotmail-account gaan.
 • Outlook van Office bevat inderdaad een uitgebreide agenda. Standaard staat de optie om weeknummers te tonen uitgeschakeld, maar deze functie kan eenvoudig aangezet worden. Verder bevat deze agenda alle functies die ik zelf nodig heb.

  Met betrekking tot het blokkeren van e-mail adressen is het in de normale outlook mogelijk regels op te stellen voor binnenkomende post. Post van een bepaalde afzender kan dan automatisch naar een bepaalde folder worden gestuurd. Ik neem aan dat Oulook Expres deze functie ook ondersteund.

  Succes ermee!

  Erik
 • In Outlook zit een agenda.
  Met weeknummers.
  Of tie beter/meer mogelijkheden heeft dan Works weet ik niet
 • Bedankt!
 • In de 1043 map van MSOffice zit ook Schedule+ weliswaar vanaf os 95,maar in XP werkt hij ook goed.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.