Vraag & Antwoord

Anders (software)

Norton Utilities 2002

Anoniem
None
6 antwoorden
 • Ik heb laatst Norton Utilities 2002 aangeschaft en toen had ik nog win 98. Werkte prima. Maar nu onder win XP is het zegmaar een beetje uitgekleed. Er ontbreken een paar (handige!) functies! Terwijl het programma XP-geschikt is. Weet iemand hoe dat kan en wat ik er aan kan doen?
 • Wat ontbreekt er?

  mvrgroet Edmond
 • Bij het menu "Prestaties optimaliseren" ontbreekt NORTON OPTIMALIZATION WIZARD;
  Bij het menu "Problemen zoeken en repareren" ontbreekt NORTON SYSTEM CHECK;
  Het menu "registerbeheer" is niet eens aanwezig.
  Bij windows 98 waren alle functies er wel, maar bij XP dus niet..
 • Als je bedenkt dat er onder de motorkap grote verschillen zitten tussen een win9x-OS en Windows NT, is het niet meer dan normaal dat je bepaalde functies niet kunt gebruiken. Het had Symantec echter gesierd als ze op de doos hadden vermeld "deze functie is niet beschikbaa r onder XP" o.i.d.

  En of je er iets aan mist …. Norton Utilities en consorten veroorzaken ook bij normaal gebruik nogal eens problemen op de PC. Al die optimalisatieprogramma's zijn niet nodig. Een registry cleaner (het gratis regclean van MS bij voorbeeld, overigens mag je deze niet voor XP gebruiken) en een defragmentieprogramma, meer heb je eigenlijk niet nodig.
 • Ik had altijd veel plezier van met name Norton System Check… Maar er is niets aan te doen dus?
 • Heb je wel een volledige installatie uitgevoerd? Kijk via Configuratiescherm > Software > Norton Utilities > Aanpassen/Wijzigen, of je die opties mogelijk niet geinstalleerd hebt en nog kunt toevoegen.

  Is er ook een ReadMe file?

  mvrgroet Edmond

  [ Dit bericht is bewerkt door: Edmond Varwijk op 2002-05-12 15:04 ]

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.