Vraag & Antwoord

Anders (software)

Office

Anoniem
D Spaans
6 antwoorden
 • Misschien beetje rare vraag, maar staat op office Xp prof ook frontpage?

  Spaans
 • Hoi,

  Ja Frontpage maakt er onderdeel van uit.

  Groet,

  Chris
 • Nee!! FrontPage zit niet standaard in Office XP Prof. Zie http://www.microsoft.com/office/howtobuy/choosing.asp

  Office XP Prof bestaat uit Word, Excel, Outlook, PowerPoint en Access. Hierin verschilt het dus fors van Office 2000 Premium die ook FrontPage en Publisher omvatte en die gewoon door MS niet meer is doorgezet onder XP.

  FrontPage maakte alleen samen met Publisher deel uit van de Prof die korte tijd als upgrade beschikbaar is geweest na het verschijnen van Office XP. Dit doosje heette de "Special Edition" enik heb em al tijden niet meer gezien.

  Volgens Microsoft was FrontPage teveel een tool naast de standaard Officetools om die standaard mee te leveren.
  VOlgens mij was het een mooie manier de mensen een vette poot uit te draaien want Office is er geen cent goedkoper om geworden terwijl je voor een aparte FrontPage wel weer flink moet betalen.
  OOk heeft meegespeeld dat FrontPage onder de doelgroep die MS voor dat product voor ogen heeft een voldoende gebruikersaanhang heeft verworven om ze apart te laten betalen ipv het "gratis" met de grote Office mee te leveren die "toch wel verkoopt".

  Tis treurig maar waar.

  mvrgroet Edmond
 • Vreemd, ik heb een Office (XP Prof) waarbij Frontpage wel bij zit.
 • Als het een legale is (dus geen zelf samengestelde) dan kan het volgens mij alleen de Special Edition zijn. Daarbij staat FrontPage nog altijd op een aparte CD net als Publisher. Is dat bij jou ook zo?

  mvrgroet Edmond
 • dan zul je wel de speciale versie van Office XP Prof hebben.
  MS heeft een tijdelijke versie uitgebracht waar Frontpage bij in zit geloof ik en die is maar voor een bepaalde periode te koop. Daarna moet Frontpage appart worden aangeschaft.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.