Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

ZoneAlarm Pro

Linefood78
13 antwoorden
 • Ik gebruik momenteel ZoneAlarm. Ik overweg de aanschaf van de Pro versie. Is het veilig om dit via internet te bestellen. Dit wordt door Visa afgeraden. Via heeft ervaring met dit soort zaken?
 • Ik zelf heb ook de Pro versie gedownload en dit gaat zonder problemen.
  :D
  Ik wil er wel bij opmerken dat na de installatie ik een probleem ondervind met het rebooten en afsluiten onder XP Pro. :evil:

  Ben er nog druk mee bezig. :lol:
  Verder viel het me op dat de progr. die ik toestemming gaf om het internet op te gaan (outlook etc.) dit niet werd onthouden ondanks de daarvoor benodigde instellingen te hebben gebruikt. :evil:
 • Betalen via internet heb ik goede ervaringen mee. Bestel wel eens boeken, muziekcd's en ook andere dingen in de US en laat het dan per post thuis bezorgen. Nooit problemen mee gehad.

  Ik maak wel altijd screenshotjes van de bestellingen die ik doe en ben ook selectief in de sites waar ik wel en niet zou kopen. In geval van ZoneAlarm/ZoneLabs verwacht ik geen problemen. Van contacten die ik met hen gehad heb zijn het heel nette zaken mensen.

  Verder blijft er altijd een ongewisse factor in zitten. Zo heb ik momenteel een reclaim lopen bij Visa, maar niet voor een online bestelling. 298 Euro voor een portie afhaalchinees (ze hebben er geen pin) vind ik namelijk wat veel….. Maar ik moet zeggen (hoewel de uitslag nog niet bekend is) dat Visa het heel netjes oppakt. VOorlopig hoef ik niets te betalen van dat bedrag en ze zoeken het uit.

  mvrgroet Edmond

  mvrgroet Edmond
 • He linefood, heb je dat probleem met ZoneAlarm Pro al opgelost? Ik moet namelijk ook telkens weer bevestigen dat ik bijv. Het Net wil toelaten tot het Internet… :( bij de 2.6 versie kon je die instelling laten onthouden door zonalarm…???
 • Hmm, ik heb Zonealarm Pro ook getest en herken dit probleem niet. Welke Windowsversie gebruiken jullie?

  mvrgroet Edmond
 • Windows XP
  Zonalarm Pro 3.0.082
 • De huidige versie van Zone-Alarm Pr is 3.0.091.
  Je kan gratis updaten naar deze versie.
  Zelf heb ik geen problemen ondervonden onder XP; niet met de oudere en ook niet met de laatste versie

  Eddy
 • Ik heb enige tijd terug in de versie 2.362 meen ik ook het probleem ondervonden met het niet onthouden van toegestane programma's.
  Heb contact gezocht met de "helpdesk" via email en een -naar hun idee- een oplossing toegezonden gekregen. :-?

  Dit werkte helaas niet. :( Daarna de Pro versie geinstalleerd en 1 dag gedraaid zonder probleem, daarna (geen veranderingen in config. van PC) kreeg ik het probleem met afsluiten en of herstarten. (PC wilde niet meer uit)

  Vervolgen ook nog het probleem in de Pro versie dat er prog. werd onthouden wat toestemming had ondanks dat je het vakje aanvinkte om het antwoord te onthouden. :evil:

  Tot nu toe nog geen antwoord van ZoneLabs. (Draai nu even met Sygate)

  Ps iemand ervaringen met Sygate. Goed / Matig etc.
 • [quote:a618e31433="Eddy X"]De huidige versie van Zone-Alarm Pr is 3.0.091.
  Je kan gratis updaten naar deze versie.
  Zelf heb ik geen problemen ondervonden onder XP; niet met de oudere en ook niet met de laatste versie

  Eddy[/quote:a618e31433]

  De huidige versie is versie 3.0.118 .
 • Thanks, loop blijkbaar enige weken achter.

  Eddy :lol:
 • Heeft niemand hetzelfde probleem als ik bij gebruik van versie 3.0.118 (de laatste dus), dat als er een paar vensters openstaan de taakbalk niet meer omhoog komt en ik eerst alle vensters moet minimaliseren?
  De oude versie van ZA er weer op en het probleem is over.
  Telkens als ZA hem update zet ik hem er weer hoopvol op, maar moet toch steeds weer terug naar de oude versie.
 • Welke vensters bedoel je, normale windows-vensters of pop-ups van ZoneAlarm. Beide kan ik trouwens niet repro-en.

  mvrgroet Edmond
 • Ik bedoel de normale windows vensters, zoals b.v. internet explorer, outlook express e.d.
  Als ik dan naar de taakbalk wil, die op automatisch verbergen staat, dan komt deze niet omhoog.
  Dit gebeurt alleen als ZA 3.0 geinstalleerd is.

  Inmiddels ben ik sygate aan het proberen omdat ik ook een paar opmerkingen las van andere gebruikers over problemen had met afmelden van of overschakelen naar andere gebruikers, dit gebeurt bij mij ook wel eens maar dit had ik niet in verband gebracht met ZA.
  Eens kijken of het nu met Sygate niet gebeurt, dan blijf ik daar wel mee werken.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.