Vraag & Antwoord

Anders (software)

download accelerator plus 5.0

11 antwoorden
 • Als ik dit progje heb draaien maar ik wil iets zonder dap downloaden, hoe moet ik dat dan doen? gewoon afsluiten of via taskmanager beeindigen helpt niet...
 • In de instellingen van DAP kun je aangeven of je DAP, gelijk wil gebruiken, of dat je liever elke keer de keus ja/nee als popup krijgt. :P GR.MV
 • Beter geen DAP gebruiken!!! :roll: In de eerste plaats is het niet zomaar spyware zoals KaZaA dat is; bij dat programma is de spyware afzondelijke programmaatjes die je eruit kan halen. KAZaA doet het dan niet meer maar het is wel Spyware vrij DAP is zelf een spyware programma. Kijk maar eens goed in de gebruikersovereenkomst. Daar staat duidelijk in, dat, als je DAP installeerd, DAP RECHT HEEFT OP ALLE INFORMATIE DIE ZICH OP JE HD BEVINDEN.... Fijne SpyWare he
 • tnx martijn! :lol: Ok, dap heeft spyware. Dus?? wat voor boeiende dingen heeft een student van 17 op zn pc staan? :wink:
 • Dat bedoel ik maar!!! Ik ben ook 15 en so wat als zijn mijn werkstukken kunnen lezen. Beter wel DAP want daarmee haal ik snelheden die 3 X hoger zijn dan met Windows Downloader!!! Ik kom zelfs wel eens aan de 600 kb/s. BTW als je je registreerd wordt de Spyware stopgezet en wat dacht je van een firewall die DAP elke keer weer eerst toestemming moet geven. Dus dan zoudehn ze in 5 minuten alles in je comp moeten bekijken, nou nee :)
 • 600 kb/s??????? wat voor soort verbinding heb je? :o
 • Chello, gewoon kabel. Heb gewoon geluk gehad, ik ken ook mensen die de 100 nog geen eens halen, het verschilt heel erg per wijk. Ik heb toch altijd wel boven de 200/250 :) en soms dus uitschieters.
 • uitschieters van 1 sec of zo zeker?? ik haal soms ook voor een seconde 190 kb/s met adsl ik d8 altijd dat adsl sneller was dan kabel????
 • [quote:63b850e1b8="Mista Outlaw"] ik d8 altijd dat adsl sneller was dan kabel????[/quote:63b850e1b8] Is ook zo....Marcel is gewoon één van die mazzelpikken die met verdomd weinig andere kabel- gebruikers op hetzelfde, plaatselijke netwerk surft.
 • [quote:719a02cd7d="Tweaky"]Beter geen DAP gebruiken!!! :roll: In de eerste plaats is het niet zomaar spyware zoals KaZaA dat is; bij dat programma is de spyware afzondelijke programmaatjes die je eruit kan halen. KAZaA doet het dan niet meer maar het is wel Spyware vrij DAP is zelf een spyware programma. Kijk maar eens goed in de gebruikersovereenkomst. Daar staat duidelijk in, dat, als je DAP installeerd, DAP RECHT HEEFT OP ALLE INFORMATIE DIE ZICH OP JE HD BEVINDEN.... Fijne SpyWare he[/quote:719a02cd7d] Meen je dat? :o Ik heb (zoals velen) die overeenkomst niet gelezen, maar scan wel mijn systeem minstens eens per maand met adaware op spyware, en die heeft download accelerator nog nooit als spyware aangemerkt. Dat het adware is kan iedereen zien omdat ie steeds nieuwe banners ophaalt, maar dat vind ik niet zo'n punt. Doorspelen van info is wel een kwalijke zaak.
 • Aangezien er nog steeds geen fatsoenlijk antwoord op de initieele vraag is: 17. How can I temporarily disable Download Accelerator Plus? Press the ALT key (while clicking on a hyperlink) in order to temporarily disable the browser integration of Download Accelerator Plus. En dat kun je hier: http://www.speedbit.com/FAQ.asp#17 Lezen. Overigens gebruik ik zelf voor dat soort doeleinden Download Express. Spywarevrije freeware en werkt prima. Enige nadeel is dat het alleen met IE werkt. Hoewel, zelf viind ik dat wel een voordeel omdat ik liever met Opera werk en ik er dus voor kan kiezen om het wel of niet te gebruiken... Kun je hier halen: http://www.metaproducts.com/DE.html

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.