Vraag & Antwoord

Anders (software)

MSN probleem

Anoniem
Davidnyh
8 antwoorden
 • Heb een probleem met MSN.

  De laatste tijd viel MSN altijd uit, heb het daarna verwijderd en terug opnieuw geïnstalleerd maar toen kon ik mijn niet meer aanmelden. Heb daarna terug een oude versie geïnstalleerd. Alles werkte toen goed. Maar nu wil het niet meer opstarten. Heb het dus terug verwijderd maar als ik het nu opnieuw wil installeren krijg ik telkens de volgende fout: 'INF-installatiefout. Reden: De configuratieregisterdatabase is beschadigd'.

  Wat kan ik hier aan doen?

  Bezit het programma RegCleaner.
 • Als je het download moet je het niet opslaan als, maar direct uitvoeren, ik weet niet of dat wat uitmaakt bij jou.

  Waar download je het vandaan? Windows update?

  En wacht anders tot de volgende versie, doet ook wonderen…zoals bij mij :)

  Spaans
 • Heb er ook problemen mee de laatste tijd, vooral met aanmelden. Heb een goede oplossing gevonden. Niet dat ik reclame wil maken, maar probeer Trillian eens, ook een gratis programma. Bij Trillian kan je bij verschillende messengers tegelijk aanmelden (msn, yahoo, mirc, …), en het aanmelden bij msn vormt geen probleem, en op de koop toe heb je nog meer functies dan in msn.

  Zal de url maar niet geven aangezien ik de regels van dit forum niet wil breken, maar ben er zeker van dat je het wel vind.
 • [quote:2fb73a9624="dennis_tielen"]Zal de url maar niet geven aangezien ik de regels van dit forum niet wil breken, maar ben er zeker van dat je het wel vind.[/quote:2fb73a9624]

  Is Trillian illegaal dan?
  Is er ook een Linuxversie?
 • Hmm..Kan geen linuxversie vinden op http://www.trillian.cc
 • Ben Trillian nu aan het gebruiken, maar MSN is toch veel beter. Er zitten meer opties in en is veel gemakkelijker in gebruik.

  Daarom wil ik graag MSN terug.

  Kan het niet dat bij het uit installeren van MSN, er iets achter is gebleven in mijn systeem, waardoor ik het programma niet meer kan installeren.

  Bezit zoals ik al eerder het vermeld het progje Regcleaner. Kan ik hier niet naar bepaalde onderdelen van MSN op zoek gaan? Maar naar wat delen van het programma moet ik zoeken of welke extensie?

  Ook is na deze problemen mijn PC trager geworden.

  Graag had ik hier oplossing van jullie gehad, als dat mogelijk zou zijn.

  Dank u

  David
 • Kan echt niemand mij helpen?
 • ga eens in het register zoeken naar dingen van msn. (met zoek functie) en die dan verwijderen (maak wel een backup) en probeer het nog een keer. als ik straks tijd heb kijk ik wel ff waar je moet kijken


  laterzz

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.