Vraag & Antwoord

Anders (software)

automatisch afsluiten

Anoniem
MGSpecial
7 antwoorden
 • ik weet niet echt waar dit thuis hoort dus doe het hier maar.
  Ik heb win XP prof een pent 450 met een abit BE6 moederplankje

  ik had windows opnieuw geinstalleerd om dat het allemaal wat traag ging vast lopen en zo. Dus na het installeren word er op wat games ik doe de comp uit gewoon start afsluiten en ik loop weg om naar de plee te gaan (ja dat moet ik ook ) normaal was de comp automatisch uit gegaan maar nu stond er u kunt nu de comp uit doen.

  Waar ligt dit aan ik heb nix in de bios veranderd??? please help me
 • Ha,

  daar hoor ik weleens vaker mensen over klagen dat windows xp de computer niet uitschakeld. Sterker nog mijn vader heeft het probleem ook. Het scheen dat je het in het register kon instellen, een nul moet een een zijn, maar we hebben het niet kunnen vinden. Misschien jij wel. Ik zou ook graag het antwoord weten.

  Alvast bedankt,

  Thug
 • Dit is één van de meest gestelde vragen op het forum. Ga via de zoekfunctie in het forum op zoek naar een oplossing. De meeste staan denk in onder OS Windows.
 • 1. Zorg dat het bestand wb16off.exe in c:\windows staat (als die daar nog niet staat, is anders te vinden op de installatie cd-rom).
  2. Zorg dat als laatste regel in de autoexec.bat (die zich in de c:\ bevindt) de regel c:\windows\wb16off.exe opgenomen wordt.

  Doei van Boei
 • Ga naar:
  Configuratiescherm
  Eigenschappen voor energiebeheer
  APM
  hier APM aanvinken
 • [quote:d9b1984050="joboti"]Ga naar:
  Configuratiescherm
  Eigenschappen voor energiebeheer
  APM
  hier APM aanvinken[/quote:d9b1984050]

  Dan moet je PC dit wel ondersteunen, niet ieder systeem heeft dit namelijk. :(
 • [quote:da1dd869f1="Boei"]1. Zorg dat het bestand wb16off.exe in c:\windows staat (als die daar nog niet staat, is anders te vinden op de installatie cd-rom).
  2. Zorg dat als laatste regel in de autoexec.bat (die zich in de c:\ bevindt) de regel c:\windows\wb16off.exe opgenomen wordt.

  Doei van Boei[/quote:da1dd869f1]Ik heb heel mijn PC afgezocht maar wb16off.exe is bij mijn nergens te vinden,nochtans heb ik ook XP Prof,en afsluiten doet hij binnen 20sec.IK heb ook in het register gezocht,daar ook nergens.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.