Vraag & Antwoord

Anders (software)

adressen in outlookexpress 5

Anoniem
a dacier
7 antwoorden
 • ik heb in alle adressen in mijn adressenlijst staan, maar telkens als ik in het "aan:" vakje de naam (dus niet het emailadres zelf) intyp en vervolgesn de mail wil verzenden, dan krijg ik een schermpje met "geen overeenkomsten gevonden voor [i:daab378962]naam persoon[/i:daab378962]", vervolgesn moet ik op "meer namen weergeven" en dan alsnog de naam selecteren. hoe kan ik dit verhelpen, dus zodat het programma de naam direct koppelt aan het adres???

  bvd
  alain dacier
 • Hoe heb je de adressen ingevoerd? Als je op "aan" klikt kun je toch in dat schermpje uitkiezen en weer op aan klikken? Ik snap ff niet wat je nu bedoelt. Graag nadere uitleg.
 • ja dat is idd waar, maar ik vul (in het ege vakje achter het "aan" ) de naam in van die persoon (en daaraan is dan via het adresboek het email adres gekoppeld). en dan zou die dus het emailtje naar die "naam" en dus naar gekoppelde emailsdres moeten sturen, maar dan doetie dus niet
  ps. de adressen zijn uiteraard ingevoerd ja
 • Begrijp het toch niet helemaal, je hoeft achter "aan" toch nooit te typen. Klikken is toch veel makkelijker. In het schermpje wat je krijgt als je op "aan" klikt kun je aanklikken aan wie je mail wil sturen. Typen doe ik nooit!
 • ja ok, das zeker waar, maar IK vind typen makkelijker en vandaar ook mijn vraag, maar zou je daar het antwoord op weten??
  ik weet niet precies hoe ik plaatjes in de tekst moet plakken, anders zou ik het je kunnen laten zien
 • Hoi, ik heb net ff gekeken, maar als ik in Outlook Express op nieuw bericht klik en daarna op "aan", en ik type de eerste letter van een mailadres, het er gelijk in zijn geheel komt te staan. Ik heb overigens wel Outlook Express 6.
 • jaja precies! dat is bij mij ook het geval, vervolgens geef ik een return, en dan staat de naam in het vakje, fijnzo. MAAR als ik het dan verstuur zegtie dat ie de naam niet herkent, en moet ik alsnog het adres bij de al ingevulde naam geven

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.