Vraag & Antwoord

Anders (software)

Nero Burning Rom voor beperkte gebruikers

Anoniem
Gert Ringenoldus
4 antwoorden
 • Wie kan mij vertellen hoe ik als [u:cc4e636e28]beheerder[/u:cc4e636e28] een [u:cc4e636e28]gebruikersaccount[/u:cc4e636e28] toestemming kan geven om te branden.
  In de helpfile geeft nero aan dat er nu een nieuw item is toegevoegd aan de preferences genaamd Security. Daar zou de beheerder die mogelijkheid hebben. Ik heb, bij de nieuwste versie, in de box Preferences geen tabblad Security mogen ontdekken.

  WIE HELPT MIJ?????????!!!!!!!!!!!!!!
 • Welk besturingssysteem gebruik je? Windows XP?
  Je moet het dan ook niet zoeken in Nero, maar bij de brander. Je moet dan gaan naar: systeembeheer -> lokaal beveiligingsbeleid. Bij lokaal beleid -> beveiligingsopties moet je dan "cdromtoegang beperken tot lokaal aangemelde gebruikers" op "ingeschakeld" zetten.
  Volgens mij is het bij mij zo opgelost. Ik gebruik dan wel Windows 2000 maar dat is ongeveer hetzelfde als Windows XP.
  Succes!
 • Helaas is [b:f3afcd9577]secpol.msc[/b:f3afcd9577] geen onderdeel van Windows XP Home Edition. Wel van Windows XP Professional, maar daar staat deze instelling niet in. Die staat weer wel in [b:f3afcd9577]gpedit.msc[/b:f3afcd9577]. Deze onderdelen zijn te starten vanaf de command-promt.
 • Nope, je moet het zoeken in Nero. Dat tabblad security bestaat overigens niet, is er ooit wel geweest, maar is weer verwijderd en de help is niet meer gewijzigd. Hier staat de oplossing: http://www.wintotal.de/Tipps/Eintrag.php?TID=499

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.