Vraag & Antwoord

Anders (software)

progje dat simuleert dat je inbelt

Anoniem
Erik Grummels
5 antwoorden
 • Wie weet of er een progje is dat simuleert dat je inbelt op een server?

  ik zit met het volgende probleem.

  ik heb meerdere services o.a. e-mail en internetbankieren.

  die vragen om in te bellen op een server van hun.
  het volgende probleem doet zich dan voor ik heb gekozen voor kabel internet, maar omdat ik daar niet mee kan in bellen kan ik niet meer bij de zonnet genoemde servers inbellen.

  nu vroeg ik mij af of er een programmaatje is die dit simuleert of wel doet alleen dan via de kabel.
  ik wil nal. niet dubbel abonnomentsgelden gaan betalen
  dat is natuurlijk niet de bedoeling van kabel internet

  wie kan mij helpen?
 • Dit heeft verder niks te maken met of je inbelt of niet, maar op welk netwerk je binnenkomt, enige oplosing is om te bankieren via internet en een andere isp nemen voor je email….
 • [quote:9a16363abb="Venzent"]Dit heeft verder niks te maken met of je inbelt of niet, maar op welk netwerk je binnenkomt, enige oplosing is om te bankieren via internet en een andere isp nemen voor je email….[/quote:9a16363abb]

  ik ben nog niet zo thuis in de afkortingen wat betekend ISP
 • Internet Service Provider……Als je inbelt op een netwerk van bijv. zonnet, kom je binnen op hun netwerk, aan de hand hiervan heb je al dan niet toegang tot de mailservers…Als je dus het internet opgaat via de kabel, heb je geen toegang tot de mailservers, tenzij ze ook webmail ondersteunen.
 • Aangaande dat bankieren: is dat echt internetbankieren via je browser of met een apart progje. In het eerste geval zou het geen probleem moeten zijn, in het tweede geval maak je contact met een server van je bank, geheel buiten internet om.

  Aangaande email: je hebt wel een emailadres, maar geen abonnement of zo? Normaal heb je een abonnement bij een provider en daar betaal je eventueel voor, en die geeft jou een email-adres. Je hebt een kabelabonnement en dus in ieder geval bij die provider een of meerdere emailadressen. Mocht je toch nog ergens anders een email-adres hebben, dan kun je die ook gewoon opgeven in je mailprogramma (inlognaam, password en in- en uitgaande mailserver). Je mailprogramma maakt dan via je ISP contact met die andere mailserver. Dit is vrijwel altijd mogelijk, tenzij het zo'n gratis account is, waar je verplicht bent om in te bellen. Dit genereert namelijk geld voor die provider. In dit laatste geval zou ik zo snel mogelijk iedereen op de hoogte stellen van je nieuwe emailadres en vervolgens de boel de boel laten.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.