Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

euroteken bij outlook express

lion
9 antwoorden
  • Bij het opstellen van mijn mails in outlook express zie ik dat het euro teken niet weergegeven wordt na het versturen van de mails.
    Het is wel zichtbaar als je de tekst typt maar eens doorgestuurd wordt het als een vraagteken weergegeven.
    Wie weet hoe ik het euroteken in mijn mails met outlook express zichtbaar kan krijgen.
  • Hoi;
    gebruik de toetsen alt-ctrl - 5 (€) en het werkt bij mij perfect met het versturen.
  • alt-ctrl-5 werkt niet bij mij. Maar Alt-0128 (€) wel. Da's ASCII - zou moeten werken.
  • Alt-Gr + 5 werkt alleen als het toetsenbord staat ingesteld op Verenigde Staten Internationaal. Als Alt+0128 ook niet goed wordt verstuurd, dan vermoed ik dat Opmaak > Rich Text (HTM) niet aanstaat. In dat geval wordt er "plain text" verstuurd.
  • Onlangs is er hier nog zo'n toppic geweest en de conclusie daarvan was. Het ligt meestal aan het lettertype waarin je de tekst maakt of het euroteker er komt of niet. Als het lettertype geen euroteken ondersteunt kan het ook niet zichtbaar worden.
  • tja…. de vragensteller had al geschreven dat hij het euroteken wèl op het scherm ziet…..
  • Alt+0128 werkt doorgaans altijd.
    Ondanks instelling keyb. VS werkt R.Alt+5 niet altijd; bij mij ook niet.
    Als ik een Euro teken wil verzenden via OE geeft-ie aan problemen te hebben met de gebruikte code. De enige methode om te voorkomen dat dit teken weergegeven wordt als een "?", is te kiezen voor UNI code. Dit wordt door de meeste gebruikers ondersteund….
    Groet,
    Ton
  • [quote:0ccc5a4c94]Het is wel zichtbaar als je de tekst typt maar [b:0ccc5a4c94]eens doorgestuurd [/b:0ccc5a4c94]wordt het als een vraagteken weergegeven.[/quote:0ccc5a4c94]
    Daar kan het nog wel eens aan liggen, het gaat fout NA het doorsturen. Dus misschien dat het bij de mailserver fout gaat? Hoe is je mailopmaak? Misschien moet je mail html opmaak hebben om verschillende lettertypen te blijven ondersteunen?

    greetz,

    RoB
  • Probeer het eens als de verzender en ontvanger hetzelfde lettertype gebruiken. Misschien dat het dan wel lukt.
    Succes

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.