Vraag & Antwoord

Anders (software)

PST bestand repareren

3 antwoorden
  • Omdat mijn pc'tje weer eens aan een stuk crashte heb ik de hele hap opnieuw geformatteerd en geïnstalleerd, behalve mijn documenten op de E-schijf. Toen ik vervolgens met Outlook mijn PST bestanden opende, bleek dat ik in plaats van de goede, een 3 maanden oude backup heb gebackupd. Godzijdank had ik alleen maar quickgeformatteerd en met behulp van een op internet gevonden programma ([url]http://home.arcor.de/christian_grau/rescue/[/url]) heb ik de bestanden beschadigd kunnen terughalen. Helaas waren de bestanden beschadigd, maar ik kon ze met Scanpst.exe repareren, dat programma kon echter slechts een stuk of 10 mailtjes uit de afgelopen 3 maanden herstellen. Kent iemand een andere methode of een ander programma? Please, help ik heb die mailtjes nodig.
  • stuur een bericht naar je provider of hij/zij ze nog in de cach hebben staan. je weet nooit. Niet geschoten is altijd mis bye mike
  • [quote="mike leroi"]stuur een bericht naar je provider of hij/zij ze nog in de cach hebben staan. je weet nooit. Helemaal mee eens... maar of je er een reactie op krijgt?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.