Vraag & Antwoord

Anders (software)

[Powerpoint] Afdrukken notitiepagina's

Anoniem
Brutus
5 antwoorden
 • Hallo,

  Ik ben bezig met een presentatie in powerpoint. Ik maak hierbij gebruik van de notitiepagina's die als ondersteuning dienen voor mijn verhaal. Om dit leesbaar te houden maak ik gebruik van een 20 punts lettertype. Dit heeft tot gevolg dat de notitiepagina vrij snel vol is. Nu ben ik er vanuit gegaan dat wanneer ik deze pagina's afdruk, automatisch een pagina achter de eerste aankomt. Dit is echter niet het geval en het is mij tot op heden ook niet gelukt om dit voor elkaar te krijgen. Heeft iemand een idee hoe ik dit kan doen? Ik heb de afbeelding van de dia die er automatisch op staat al verkleind, maar dan heb ik nog niet genoeg ruimte. Verkleinen van het lettertype wil ik eigenlijk niet, dus ik hoop dat er een andere oplossing is.
 • tja, een vel a4 is nu eenmaal beperkt en gauw vol als je in dat soort puntgroottes gaat afdrukken. je zult daar toch je oplossing moeten zoeken!
 • Het is toch belachelijk dat er niet een vel achteraan komt. Is hier echt niet een oplossing voor?
 • Na wat experimenteren: helemaal eens dat het ontbreken van een volgpagina volstrekt belachelijk is.
  Maar wanhoop niet, je hebt meer in de hand dan je denkt, al blijft het een omweg.
  Ga in >beeld naar >notitiepagina.
  Ga in >bestand naar >pagina-instelling.
  Als je daar wat rommelt met staand en liggend, en schuift met dia (ook: kleiner maken bv) en tekstblok, krijg je misschien een veel beter en werkzamer resultaat dan je nu nog voor mogelijk houdt.
 • Bedankt voor je antwoord.

  Was al bezig met het aanpassen van de indeling van de notitiepagina's. Heb toch het lettertype nog moeten verkleinen, maar ik denk dat ik er nog wel uitkom.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.