Vraag & Antwoord

Anders (software)

Niet branden maar opnemen.

Anoniem
Voxen
4 antwoorden
 • Ik heb een vraagje waar ik al een tijdje mee zit en al een paar keer via deze weg heb gevraagd maar nog nooit echt een serieus antwoord heb gekregen.
  Ik wil met het programma 'bpm-studio profi' wat nummers door elkaar mixen en dat dan opnemen als een mp3 nummer zodat ik mijn eigen mix op cd kan branden.
  Dat mixen gaat wel alleen ik kan het niet opnemen.
  'bpm-studio profi' heeft zelf wel een programma waarmee het zou moeten lukken alleen als ik het later afluister is het zo zacht opgenomen dat alleen als ik mijn volume knop voluit zet ik iets heel zachtjes hoor.
  Heeft iemand hier een oplossing voor en kan iemand mij hiermee helpen?
  Alvast bedankt.
  Chris.
 • gebruik een andere programma?
 • Hoi,

  het komt erdoor dat jouw geluidskaart opneemt via de microfoon. Ik weet nog niet hoe je 't kunt verhelpen, maar als je, zoals ik, je microfoon bij je muis legt, hoor je op de achtergrond de muziek uit je luidsprekers, maar hoor je ook je muis klikken :wink:.
  In elk geval moet je 's i je instellingen ofzo kijken hoe je op moet nemen, in elk geval niet met je microfoon…

  groeten,

  bart
 • het lijkt me toch dat dat programma [nooit van gehoord] in een of ander formaat de mix kan opslaan? en ik denk dat dan een .wav is.
  niets is eenvoudiger dan daarvan een cd te bakken, en om er eem mp3 van te maken is met musicmatch jukebox ook al een eitje!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.