Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

Spookpagina ms-word

Eddey
2 antwoorden
 • Ik zit met een probleempje in word 97 sr-2.


  Ik heb een document van een pagina of 37. Ergens halverwege heb ik dmv een sectie 3 pagina's liggend in het document staan.

  Nu is het probleem dat de nummering niet meer klopt. De laatste staande pagina van de 1e sectie heeft nr 13, en de eerste liggende nr 15.
  De nummering heb ik door laten lopen vanaf de "vorige sectie".


  Als ik het afdrukvoorbeeld bekijk staat er een lege pagina (ook geen kop/voettekst) tussen de 2 secties in. Maar in het document zelf zie ik die niet staan.

  Op zich niet zo erg allemaal, alleen Word verrekt het om de paginanummering in de 2e sectie op 14 te laten beginnen…


  Suggesties zijn van harte welkom :)
 • Misschien toch nog op de laatste staande pagina een verborgen pagina einde?? Hier een stukje uit Word2000 help, misschein heb je er wat aan.

  [quote:00d72c5e55]Mijn document bevat ongewenste pagina-einden.
  Misschien hebt u een van de volgende handelingen uitgevoerd:

  Een handmatig pagina-einde ingevoegd Schakel om naar de normale weergave, selecteer het handmatige pagina-einde en druk op DELETE.  Een optie voor de pagina-indeling ingesteld Met volgende opties (Regels bijeenhouden, Bij volgende alinea houden of Pagina-einde ervoor) bepaalt u de plaats van het automatische pagina-einde. Als u deze opmaak uit de tekst wilt verwijderen, selecteert u de alinea die volgt op het ongewenste pagina-einde. Klik op Alinea in het menu Opmaak en klik vervolgens op het tabblad Tekstdoorloop. Indien nodig, schakelt u de selectievakjes Regels bijeenhouden, Bij volgende alinea houden en Pagina-einde ervoor uit.

  Een sectie-einde ingevoegd Door de sectie-einden Volgende pagina, Even pagina of Oneven pagina wordt automatisch een pagina-einde ingevoegd. Als u wilt voorkomen dat een sectie-einde tevens als pagina-einde fungeert, klikt u in de sectie die volgt op het sectie-einde en klikt u vervolgens op Pagina-instelling in het menu Bestand. Klik op het tabblad Indeling en klik vervolgens op Doorlopend in het vak Sectie beginnen.[/quote:00d72c5e55]  Succes.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.