Vraag & Antwoord

Anders (software)

Kodak camera EZ200

3 antwoorden
  • Kweet niet waar ik met deze vraag heen moet (in ieder geval niet bij Kodak). Wie heeft zo'n EZ200 camera? 'n Kennis van mij heeft er een en ook het volgende probleem op haar pc met WXP: Als de camera via usb is verbonden en de grafische software is gestart kan met de Kodak software interface en de knop Get images de foto's op de computer ge-saved worden. Echter er verschijnt 'n grijze balk over het image window. De foto's kunnen dus niet op de pc worden gezet. Iemand die dit herkent en 'n oplossing heeft? De kans is klein, maar wie niet waagt die niet wint toch...... Bedankt, Henny
  • Dan is de kodaksoftware schijnbaar niet geschikt voor windows XP: Enkele opties om te proberen: (1) bij kodak op de website kijken voor een update/xp drivers (2) meestal is het ook mogelijk om de camera als hij op de USB-poort is aangesloten te benaderen als een aparte drive. Dan kan je gewoon via de verkenner de foto's naar je PC kopieren en ze vanaf je harde schijf in een bewerkingsprogramma openen.
  • [quote:4bf317e179="PS"]Dan is de kodaksoftware schijnbaar niet geschikt voor windows XP: Enkele opties om te proberen: (1) bij kodak op de website kijken voor een update/xp drivers (2) meestal is het ook mogelijk om de camera als hij op de USB-poort is aangesloten te benaderen als een aparte drive. Dan kan je gewoon via de verkenner de foto's naar je PC kopieren en ze vanaf je harde schijf in een bewerkingsprogramma openen.[/quote:4bf317e179] Ik had geen reactie verwacht, maar kijk eens aan. Volgens Kodak zou ie wel geschikt zijn voor XP, hiervoor heb ik ook andere software gedownload en geinstalleerd. In beginsel kwam ik nog eens niet door de installatie heen. Met de nieuwe software werkt alles, ook de webcam, maar helaas de foto's downloaden niet. En dat is toch wel essentieel want aan 'n "volle" camera heb je niets. Optie 2, dat lijkt me wel 'n interessante en dat ga ik eens bekijken. Als dat lukt zijn we eruit. bedankt.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.