Vraag & Antwoord

Anders (software)

Newsbin Pro

Anoniem
MrX_Cuci
4 antwoorden
 • Goeiedag ik hoorde in mijn vriendenkring dat kazaa stervende is :x .Of dit waar is weet ik niet maar ik zoek al voor alternatieven.Nu hoorde ik dat je via Newsbin heel makkelijk hetzelfde effect kan krijgen als kazaa. :lol: .Werkt met nieuwsgroepen of zo binaries allemaal kreten die ik niet ken.Nu vraagt dat proggie om een server ah la ik probeer eerst de alt.binaries.enz.enz (geen idee zal wel harstikke verkeerd zijn want dat zijn weer groepen ofzo)maja dus ik probeer dan maar mijn eigen server @home toch das mijn server dus start.home.nl,home.nl,www.home.nl,www.enz.nl WHAAAAAAAAH nix doet het Failed to Download Headers zegt het kreng…weg droom weg alles…..tot dat ik een brainwave kreeg gooi het op een forum vandaar mijn vraag.Kent iemand dit proggie en zo ja wat the F#CK moet ik bij server invullen(heb geen creditkaart dus kan niet lid worden van een server of zo ben ik ook tegengekomen)of me zo en zo wat weg maken met dit proggie BVD D3nnis
 • De nieuwsserver van een provider is meestal iets als:

  news.provider.nl

  Dit kan je meestal in de documentie van je provider terugvinden.

  Een lijst van gratis newsservers vind je op http://www.wnabb.freeserve.co.uk/list.htm

  Overigens is het onzin dat kazaa op sterven na dood is. Bovendien zijn er genoeg vervangers voorhanden zoals bijvoorbeeld imesh.
 • Hee te gek ga het gelijk proberen.Ik heb Imesh ook wel geprobeerd jaartje terug.Maar dat was zo traag als stront is dat nu verbeterd dan of zo?
 • De snelheid van dit soort programma's hangt natuurlijk ook af van het soort aansluiting dat degene waarvan je download heeft.

  Ik heb zelf ADSL en download als het meezit met 40 a 50 kb/s.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.