Vraag & Antwoord

Anders (software)

Snel antwoord PLS, DRIVERS voor de OPTI AUDIO16

Anoniem
Helen
8 antwoorden
 • Ik heb ff nu heel snel de link nodig waar ik de driver kan vinden voor de OPTI Audio16!! Het is voor een computer waar WIndows 98 op draait maar hij heeft drivers nodig voor deze geluidskaart.

  Snel hulp AUB!!!

  Helen
 • nounou rustig maar… :-?

  ff googlen en dan had je hem zelf ook zo gevonden hoor…


  Ik kwam dit tegen, mocht het niet werken kun je de link daaronder proberen, maar dan moet je wel het precieze type weten:

  http://www.drdriver.com/drivers/search-18-13-7-1-0.html

  http://www.drdriver.com/drivers/search-18-13.html
 • Zoeken op www.driverguide.com
  Inlognaam: drivers
  Wachtwoord: all


  :evil: MajinBuu :evil:
 • [quote:b36fe0bf47="Helen"]Ik heb ff nu heel snel de link nodig…
  Snel hulp AUB!!!
  Helen[/quote:b36fe0bf47]
  Ja ja: snel hulp, maar voor een snel bedankje is er kennelijk geen tijd!
 • Is er nooit aan gedacht dat ik het misschien OOK druk kan hebben? Blijkbaar niet, maar in ieder geval bedankt voor jullie hulp.
 • [quote:36f54b9cff="Helen"]Is er nooit aan gedacht dat ik het misschien OOK druk kan hebben?[/quote:36f54b9cff]
  Jazeker! Maar een berichtje plaatsen vergt slechts 1 minuut, dus dat lijkt me geen geldig excuus.
 • Luister nou es goed jij, we zijn niet allemaal zo als jij dat we elke minuut van de dag tijd hebben, wie weet ben ik die dag helemaal niet online geweest! Wat weet jij er nou van?!! Ik moest een vriendin ermee helpen dus raad eens waar ik de hele dag ben geweest! En er bestaan ook nog mensen die een LEVEN hebben weet je, maar daar weet jij blijkbaar nix vanaf.
 • Ho ho, rustig maar. Met die gebiedende toon ("Luister nou es goed jij…") lijk je weeral even hard van stapel te lopen als bij het starten van dit topic.

  1. Als je schrijft dat je iets "heel snel" nodig hebt en dat nog eens herhaalt met: "Snel hulp AUB!!!" (3 uitroeptekens), dan kan de lezer daar redelijkerwijs niets anders uit begrijpen dan dat er grote spoed geboden is, waarbij eerder aan een antwoord binnen een uur (of korter) dan aan een antwoord binnen een dag wordt gedacht. Dat je de vraag geplaatst hebt en daarna de hele dag niet meer gekeken zou hebben of er een reactie op gekomen was, is dus niet voor de hand liggend.

  2. Als je om een snel antwoord vraagt en er zijn mensen die de moeite doen om snel een oplossing te zoeken en je dan ook nog binnen een kwartier het gevraagde antwoord geven, dan lijkt het me niet onredelijk dat je dan meteen even laat weten dat je die actie op prijs hebt gesteld. Waar tijd is om een bestand te downloaden, is er m.i. ook nog wel een minuut extra tijd voor een berichtje. Ik zeg dit niet zozeer omdat de beantwoorder(s) van de vraag op een bedankje zitten te wachten (dat weet ik nl. niet), maar in zijn algemeenheid en als het om anderssoortige problemen gaat, kan het voor de beantwoorder van een vraag ook interessant zijn om te vernemen of zijn oplossing het gewenste effect heeft gehad. Daar kan hij of zij zelf ook weer van leren. En verder is naar mijn mening het sturen van zo'n berichtje gewoon een regel "welke in het maatschappelijk verkeer betaamt".

  3. Tenslotte: Dat ik elke minuut van de dag de tijd zou hebben om op dit forum rond te hangen (áls ik dat al zou willen), is iets dat jij verzint en dat onjuist is. (Moest dat wel zou zijn, dan zou ik wel eerder op jouw berichten gereageerd hebben). Dat er ook nog mensen zijn "die een LEVEN hebben" en "dat ik daar blijkbaar nix vanaf weet" is eveneens een uitspraak die je uit je duim zuigt.
  Het is een bekend verschijnsel dat wanneer mensen in een discussie geen goede argumenten hebben, dan maar de persoon zelf beginnen aan te vallen. Dat vergroot niet bepaald je geloofwaardigheid. Kwalijke dingen over iemand beweren zonder dat je de betreffende persoon kent, heeft óók een naam, die ik hier niet zal noemen maar die naar ik hoop jou ook niet onbekend is.
  Laten we zeggen: zand erover, volgende keer beter.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.