Vraag & Antwoord

Anders (software)

Checken op dubbele bestanden >> tooltje???

5 antwoorden
  • Misschien een domme vraag (als dat bestaat tenminste) maar bestaat er een tooltje waarmee je kan checken op dubbele bestanden. Ik verduidelijk even waarom ik dit nodig heb...ik :D ben bezig met een aantal cd-s samen te stellen en daarom wil ik vermijden dat er twee maal hetzelfde op één cd staat. Kan lullig klinken maar ik heb helemaal geen zin om alles te zitten overlezen. ************************************************************* Voor het geval ik het zou vergeten alvast bedankt :wink:
  • Zelf gebruik ik System Mechanic van IOLO software moet je ff kijken op kazaa en consorten is nl. niet gratis. :wink: :evil: MajinBuu :evil:
  • Inderdaad, domme vragen bestaan niet, alleen domme antwoorden :wink: en nou maar hopen dat ik geen dom antwoord geef. Je kunt [b:bd0b78b7ab]JV16 PowerTools[/b:bd0b78b7ab] gebruiken om o.a. te checken op duplicate files (tool kan nog veeeeeel meer) Freeware, 1 Mb en te vinden op: http://www.jv16.org/ Cheers, P de BB
  • [quote:9cb5a4f0fd="Paulus de Bosbouter"]Inderdaad, domme vragen bestaan niet, alleen domme antwoorden :wink: en nou maar hopen dat ik geen dom antwoord geef. Je kunt [b:9cb5a4f0fd]JV16 PowerTools[/b:9cb5a4f0fd] gebruiken om o.a. te checken op duplicate files (tool kan nog veeeeeel meer) Freeware, 1 Mb en te vinden op: http://www.jv16.org/ Cheers, P de BB[/quote:9cb5a4f0fd] Yeps yeps Zoiets kan ik wel begruiken... :lol:
  • Euh... zit het momenteel te laden! Zoek al langer zoiets! Moet het eerst even uitproberen maar toch.... Thks.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.