Vraag & Antwoord

Anders (software)

5 GB unallocated door Partition Magic :-(

Anoniem
sdk
4 antwoorden
 • Ik heb partition magic 6.0 geinstallerd en vervolgens met resizer partitions de c op 10000 mb gezet (ipv 15 gb) en de vrije ruimte naar e laten zetten (Er zitten 2 harde schijven in mijn computer, 1 met c en e, 1 met d). Hij moest vervolgens in dos modus het 1 en ander doen. Maar op het eind was er te weinig memory. Ik moest op een toets drukken om te herstarten.

  DE pc startte op maar de c was 9,75 en de e nog het oude formaat (16,4) terwijl deze nu 22,4 zou moeten zijn. Ik startte pm op en zag dat bij e een grijs stuk stond met unallocated met een grootte van 5 gb. Ik keek en help en las iets over undelte. Klikte met rechtermuis en koos undelete. Hij scande maar zij dat er niets te und eleten viel.

  Wat moet ik doen om mijn ruimte terug te krijgen????
 • Dat grijze gedeelte bevat nog geen bestandsindeling,
  Kun je de partities dacht ik weer samengevoegd mbv merge of reditribute free space. zie maar, kan weinig fout aan gaan…
 • Weet je zeker dat er weinig fout kan gaan. DE laatste keer werd mij ook verteld dat er zo weinig fout kan gaan en nu ben ik 40 gb kwijt :-(
 • Bij mij is het verschillende keren goed gegaan zonder backuppen en door logisch te denk bij het invullen, maar zonder de handleiding te hebben gelezen.
  Maar weet niet of je daar een voorbeeld aan moet nemen :lol:

  Als je twijfeld bij een handeling zou ik gewoon ff de handleiding inzien.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.