Vraag & Antwoord

Anders (software)

Microsoft Outlook- Mail--> gehele adressenlijst

7 antwoorden
  • Kan ik iedereen in mijn hotmail- adressenlijst hetzelfde bericht versturen? Hoe doen we dit dan? Thnx!
  • Iedereen in de 'to' of 'cc' box plaatsen :-? Snap je vraag niet helemaal, maar dat zal wel komen mdat ik geen hotmail gebruik.
  • Ik neem aan dat je Outlook hebt ingesteld om je hotmailberichten te ontvangen. Dat heb ik ook al een poos. Volgens mij is het niet mogelijk om adressen uit je Hotmail-adressenlijst te gebruiken direct vanuit Outlook. Je kunt in Outlook alleen het Windows Adresboek gebruiken. Je zou natuurlijk iedereen in je hotmail adresboek hieraan toe kunnen voegen. Anders zit er volgens mij niets anders op dan gewoon online via Hotmail te mailen. Groet, Jeroen
  • Dus toch. Ik zat te hopen op een feature waarmee je alle Email-adressen kunt importeren vanuit messenger of hotmail... maargoed dan maar op het handje... Thnx!
  • pas wel een beetje op met het plaatsen van al je contacts in OE, er zijn zoveel forwarding virussen die zich doorsturen naar als je contacten in je contact list. En dat wil je je vrienden natuurlijk ook niet aandoen./..
  • Hmm, je schijnt toch wel je hotmail adresboek te kunnen importeren naar Outlook. Hier vind je een uitleg: http://ninemsn.com.au/support/hotmail/OE/addressbook.asp Heb het nog niet getest, maar volgens mij moet het werken. Al weet je het bij MS nooit natuurlijk :wink:
  • Bedankt jweide, maar gebruikt niet OE, maar de M-Outlook uit het Office pakket. En daar heb ik die synchronisatieknop nog niet kunnen vinden... :cry:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.