Vraag & Antwoord

Anders (software)

Heeft iemand een idee?

Anoniem
Method Man
11 antwoorden
 • Hey,

  Ik zit met een probleem namelijk: ik heb 22 films van elk tussen de 440 en 450 mb. Deze wil ik graag op cd-r's zetten, alleen ik vind het zonde om daar 22 cd'tjes voor de gebruiken. Ik wil dus graag 2 films op 1 cd zien te krijgen, of als het kan 1 1/2 film.
  Nou heb ik eerst geprobeerd om een film in 2'en te hakken, alleen om de eerste helft (20 minuten) op te slaan was 7 uur voor nodig (ging frame voor frame) en de kwaliteit was daarna echt slecht!
  Ik heb nu ook net cd-r's van 800 mb gekocht en heb geprobeerd met overburn 2 gezipte films (864 mb) erop te krijgen, maar helaas, bij 99% mislukte het cdtje.
  Heeft misschien iemand een tip hoe ik toch anderhalve of 2 films op een cd-r kan krijgen? Bijv. een programmaatje dat niet frame voor frame gaat samenstellen, want dat is zover ik weet niet nodig!
 • Sorry hoor, maar ik begrijp niet waarom je al die moeite zou willen doen, je koopt 50 CD-R´s van 650 MB voor € 15 en je hoeft helemaal niet moeilijk te doen.

  Grtz,
 • Zijn het .MPG (VCD) bestanden?

  Zo ja, dan met Nero branden als een videocd. Kan er wel maar 1 film per cd op maar kun je ze wel mooi in je dvd speler afspelen.

  Wat heb je trouwens aan 1 1/2 op een cd? Of je nou 22 cds met 1 film gebruikt of 15 cd's met 1 1/2 films, die 7 cd's boeien dan ook niet.

  Je kunt natuurlijk ook blijven proberen totdat je 7 cd's verkloot en beter meteen 1 film per cd had kunnen branden :).
 • [quote:2ba6efb758="MicroHerz"]Zo ja, dan met Nero branden als een videocd. Kan er wel maar 1 film per cd op maar kun je ze wel mooi in je dvd speler afspelen.[/quote:2ba6efb758] Niet alle dvd spelers ondersteunen deze optie!
 • Hou maar op met die discussie over dvd-spelers, want ik heb er geeneen :wink: (tenminste, nog niet)

  En ik heb pas één cd verkloot, omdat ik wou kijken hoever die wou overburnen.

  Maar ik wil dus cd-roms besparen en ik vind het zonde om zo'n ding half leeg te laten, dus wil ik het zo doen.
  En ik heb heel wat aan halve films, want dan kan ik eerst het ene deel kijken en dan op de volgende cd-rom het andere deel, maakt eigenlijk niks uit (die films zijn een serie).
 • Als je per see zo zunig wilt doen:
  Zoek dan ff op knippen ofzo, want is hier laatst al meerdere keren behandeld…
 • :evil: Crosspost! :evil:
 • [quote:19f4732898="Remco318"]Maar ik wil dus cd-roms besparen en ik vind het zonde om zo'n ding half leeg te laten, dus wil ik het zo doen.[/quote:19f4732898]
  Ik zou het zonde van al het werk en de tijd vinden. Gewoon 22 cd's kopen man. 8)
 • Ik heb ze nu allemaal op cd-rom gebrand :)
  (ik heb 3 films ofzo in 2en gehakt en dus was het opgelost :) )

  En theeft me in totaal 15 cd'tjes gekost (waarvan 4 mislukt :-?)

  Maar bedankt voor de ideeen
 • gefeliciteerd!
  al begreep ik je CD's- bespaar- tactiek niet helemaal…
 • Nou ik heb niet zoveel geld beschikbaar en ik had net 40 cd-r'tjes gekocht, dus weer 40 euro armer. Maar ik heb ook nog voor andere dingen cd-roms nodig, en om dan weer nieuwe te kopen zag ik even niet zitten, maar ik ben nou wel te vrede met het resultaat :)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.