Vraag & Antwoord

Anders (software)

Pauze tussen tracks bij branden.

10 antwoorden
  • IK heb hier met veel moeite een minimix gemaakt, allemaal aparte tracks en omgezet naar mp3.( 10 tracks) Nu mijn probleem, voor deze te branden gebruik ik nero, hier kan je de tijd tussen de nummers instellen op 0 seconden. Na het branden blijkt dat nero die nummers allemaal apart heeft gebrand, dus een cd met 10 tracks. Bij het afspelen is er praktisch geen pauze te horen maar de overgang is niet zo best tussen de nummers. Is het niet mogelijk om deze 10 samen te voegen in 1 track? Alle hulp is welkop, greets bm. :roll: :roll:
  • het lijkt erop dat er toch een fractie stilte zit aan eind en begin van elk nummer. jammer overigens dat je eerst mp3 maakte van je geluidsbestanden. geeft meestal kwaliteitsverlies. om er een track van te maken en die stiltes weg te krijgen moet je terugconverteren naar wav en die wavs samenbrengen in één bestand in een wav editor. je kunt dan de stiltes eruit editen. tenslotte het ene grote bestand opslaan (hou maar als wav) en branden.
  • [url]http://www.nero.com/en/content/helptool/406.htm#o437[/url] Bovenstaande link vertelt je hoe je dit moet oplossen met nero. ;-)
  • Warschijnlijk brandt je niet met DAO, hieroor gaat de laser een fractie van een seconde uit tussen iedere track, brandt je met DAO (Disc At Once) aan dan zal de laser aanblijven over de gehele cd.
  • Houd er rekening mee dat je mp3tjes nooit helemaal in elkaar over kunt laten lopen. Je zult altijd een overgang horen, dit is inherent aan het mp3-formaat. Wil je een onhoorbare overgang tussen twee nummers, dan zul je toch met wav-files moeten gaan werken.
  • Oeps, ik had niet meegekregen dat hij ze als MP3 brandt, volgens mij kan je er dan inderdaad niks aan doen. :roll:
  • Pfff, na 2 uur en een 10 tal keer de cdrw wissen ben ik er nog niet uit! Morgen nog maar eens verder prutsen. Thx voor de tips. Greets bm. :roll:
  • [quote:de2a3b6238="bartma"]Pfff, na 2 uur en een 10 tal keer de cdrw wissen ben ik er nog niet uit! Morgen nog maar eens verder prutsen. Thx voor de tips. Greets bm. :roll:[/quote:de2a3b6238] Ik weet niet hoe je ze zal afspelen, maar volgens mij kan je geen mp3's branden op cdrw. Je kan beter een audio programma als Fruityloops gebruiken voor de stilte's. Mp3 of wav... maak niet uit. Alleen heeft wav betere geluidkwaliteit. 8)
  • Je kan zeker mp3 branden op cd rw, via de cd speler in de woonkamer lukt het niet maar deze in de wagen heeft hier geen enkel probleem mee.
  • IDD je kan MP3 ook als een MP3 bestand branden. Je brandt het gewoon als een data cd. [quote:fe24b617e5] De cd Speler in de woonkamer kan waarschijnlijk niet met CDRW overweg, wel met cd-r. Welk merc Auto CD-MP3 speler heb je ?[/quote:fe24b617e5]

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.