Vraag & Antwoord

Anders (software)

[word] tabs

Anoniem
DPinguin
3 antwoorden
 • Hallo,

  Weet iemand hoe je tabs op iedere regel krijgt zonder elke regel opnieuw de tabs te bepalen. Ik heb vaak dat sommige tabs op de volgende regel wegvallen. En hoe kan je op een volgende pagina geen tabs meer krijgen. Sectionbreak lukt bij mij niet.

  BVD,

  Dpinguïn
 • Wanneer je op enter drukt aan het eind van de regel worden de tabinstellingen automatisch doorgevoerd. Als je met de cursortoetsen een regel omhoog of omlaag gaat, blijven ze echter niet bewaard.

  Als het om echt verschillende stukken tekst gaat, kan je het makkelijkst kiezen voor opmaak kopieren/plakken
 • Een oplossing is om echt gebruik te gaan maken van Opmaakprofielen, bijvoorbeeld "Standaard". Veiliger is het om een nieuw opmaakprofiel te maken… Per opmaakprofiel kun je "standaard" instellingen maken. Deze zijn in te stellen onder Opmaak en vervolgens kiezen voor Opmaakprofielen. De tabs instellingen is dus één van die instellingen. Tja, in de cursus die ik geef, komt dit eigenlijk nooit aan bod, er worden over dit onderwerp namelijk nooit vragen gesteld. En als ik er nou tijd voor zou hebben, dan zou ik dat onderwerpen wel behandelen. Het maakt het werken met Word een stuk aangenamer.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.