Vraag & Antwoord

Anders (software)

Off 2000

Anoniem
lion
7 antwoorden
 • Mogelijk voor sommigen een wat minder intelligente vraag:
  Hoe kan ik via Software/Office 2000/Toevoegen-Verwijderen nu zien welke Items geinstalleerd zijn en welke niet. Voor mij niet echt duidelijk.
  Bij voorbaat dank voor info.
  Groet,
  Ton
 • Dat kun je daar ook niet zien! Dan deïnstalleer je het programma! Als je wilt zien welke onderdelen geïnstalleerd zijn, moet je het setupprogje van Office 2000 draaien. En kiezen voor wijzigen of herinstallatie of zoiets. Dan loop je alle varianten door: alles wat geïnstalleerd is, is dan al aangevinkt. Is dat goed dan kun je de herinstallatie gewoon uitvoeren. het ding reageert dan door te laten weten dat er niets veranderd is en sluit af of je cancelled zelf de hele zaak.
  Kijk ff goed uit en lees de teksten in de dialoogschermen goed, want ik heb het even niet bij de hand en kan je dus niet exact laten weten hoe het gaat, maar met deze tip moet je eruit kunnen komen.
 • Dank voor reactie, echter 2 dingen:
  1) Als ik kies voor Software/Off 2000/Toevoegen-Verwijderen, krijg ik wel een hele waslijst te zien met Off 2000 onderdelen. Deze items zijn dan weer open te klikken, waarna je subonderdelen krijgt te zien, etc., etc.
  M$ geeft zelf ook aan om op deze wijze onderdelen (achteraf) te installeren. Zie b.v. http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;EN-US;q298580
  ………..?????????
  2) Welk setup progje??
  Als je de originele inst. CD erin stopt (autorun), gebeurt er verder niets. Hij geeft een standaard Windows "pingel" en that's it. Er wordt alleen een log file'tje bijgewerkt.
  Benieuwd naar je reactie….
  Groet,
  Ton
 • Excuus, excuus!!!
  Ik heb je gewoonweg op het verkeerde been gezet en geantwoord vanuit de vorige ervaring met Office97 en onderdelen daarvan. Ik werk inmiddels zelf met WindowsXP en Office2002. Ik heb meteen gekeken wat er aan de hand kan zijn. Je hebt gelijk: het moet via Software/Office etc/wijzigen of verwijderen.
  Toch begrijp ik jouw probleem niet goed. Want als je op die manier aan de gang gaat wijst het zich toch vanzelf? Aan de symbolen kun je zien hoe de vlag er bij staat. Door op zo'n symbool te klikken zie je de opties, maar die kun je zelf óók aanklikken. Daar waar nu een kruis staat is het onderdeel niet geïnstalleerd, daar waar nu een ééntje staat wordt het bij eerste gebruik geïnstalleerd etc.. Verwijderen betekent dus dat je het kruis moet aanklikken; installeren betekent dus dat je daar waar een kruis staat, je dat moet veranderen in het goede symbool voor installeren.
 • Dank!
  Alleen de gebruikte terminologie bij de keuzemogelijkheden vind ik wat vaag: Installeren vanaf deze computer, installeren bij eerste gebruik, etc.
  M.i. had het toch wat simpeler gekund., of………? Ook dacht ik via Software/Off2000/Toevoegen-verwijderen geen "aanvinkvakjes" gezien te hebben, zoals gebruikelijk is. Via dit soort "vinkjes" zou je simpel kunnen zien wat er wel en niet geinstalleerd is en alsnog keuzes kunnen herzien, etc.
  Maar uit jouw verhaal begrijp ik dat als er geen kruis bij staat, je mag aannemen dat dat onderdeel op 't systeem aanwezig is… Juist??
  De reden van deze hele topic is de link in mijn vorige bericht: het activeren van grafische filters (t.b.v. Paint). Ondanks dat je op mijn systeem aanwezig zijn, werkt het "opslaan als…" .jpg niet op de in het artikel beschreven methode. Filters zijn (dus) m.i. op mijn systeem aanwezig.
  Groet,
  Ton
 • ga naar start-configuratie-software : en kies bij off2000 voor toevoegn verwijderen. Kies dan voor geavanceerd of zoiets.
  Dan selecteer je conversie en grafische filters. Volia :lol:
 • Inderdaad! Als er het gewone icoontje staat en geen kruis dan behoort het op je systeem aanwezig te zijn.
  Succes verder. Ik neem aan dat je er nu verder wel uitkomt.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.